in

Perišić: Ko zna, možda zaigram još na ovom Euru

Slatka-Tajna.Eu

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić, koji je zaražen korona virusom, rekao je danas da je tužan što neće igrati protiv Španije u osmini finala Evropskog prvenstva i dodao da je siguran da će njegova ekipa odigrati veliku utakmicu.

“Kao što svi već znate, pozitivan sam na korona virus. Hvala svima na porukama podrške. Osjećam se dobro, ali sam jako tužan što sutra neću moći da pomognem Hrvatskoj”, napisao je Perišić na Instagramu, prenosi Hina.

“Uvjeren sam da će momci na krilima podrške sjajnih navijača odigrati veliku utakmicu. Ko zna, možda zaigram još na ovom Evropskom prvenstvu. Idemo momci”, dodao je krilni igrač milanskog Intera.

Perišić je bio pozitivan na redovnom testiranju na korona virus nakon čega mu je odredjena mjera samoizolacije u trajanju od deset dana tokom kojih neće moći da konkuriše za nastupe reprezentacije na Evropskom prvenstvu.

Hrvatski selektor Zlatko Dalić je rekao da je razgovarao s Perišićem nakon što je saznao da mora u samoizolaciju zbog pozitivnog nalaza.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Teško mu je i žao mu je. Za ovo je živio, bio je u sjajnoj formi. Bio je to šok za sve nas, ostali smo bez najboljeg igrača iz grupne faze takmičenja, ali to je život. Moramo se prilagoditi, moramo sutra igrati i za njega”, rekao je Dalić.

Utakmica osmine finala Evropskog prvenstva izmedju Hrvatske i Španije igra se sutra od 18.00 u Kopenhagenu.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Belgija preko Portugala do četvrtfinala i ogleda s Italijom!

MILE KITIĆ I MARTA SAVIĆ SU IZGLEDALI DRUGAČIJE: Fotografija stara 25 godina