in

Ovo su tri najprivrženije pasmine pasa

Slatka-Tajna.Eu

Iako svaki pas voli biti sa svojim vlasnikom, postoje neki koji to jednostavno obožavaju i samo su tada istinski sretni.

Ovo su tri pasmine koje su najprivrženije i idealne su za vlasnike koji imaju dosta slobodnog vremena koje mogu posvetiti svom četveronožnom ljubimcu.

Labrador

Labradori su poznati po svojoj blagoj naravi i vezanosti za svoje vlasnike. Ići će bilo kamo s njima jer su samo tada potpuno sretni. Oni će trčati, hvatati lopticu ili štap, valjati se po travi… Zapravo, oni će učiniti sve kako bi oraspoložili svog vlasnika.

Izvor : Pixabay

Njemački ovčar

Njemački ovčar je jedna od najvjernijih pasmina. Oni uvijek žele biti sigurni da vas mogu zaštititi. Najsretniji su kad svog vlasnika drže na oku i paze da mu se ne dogodi ništa loše. Da se njih pita, oni bi sa svojim vlasnikom išli i na posao ako je to ikako moguće.

Izvor : Pexels

Doberman

Ovi psi se poput čičaka zalijepe za ljude koje vole i ne žele ništa drugo nego biti u njihovoj blizini. Izvorno uzgajani kao psi čuvari u Njemačkoj, njihova želja da budu blizu vlasnika proizlazi iz želje da ih zaštite. Vrlo su osjetljivi i najbolje se osjećaju kada žive u istom prostoru sa svojim vlasnikom, piše Index.

Izvor : Pixabay

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Feđa Isović ‘zaglavio’ na granici u Neumu: Ponižen sam i umoran / Bljesak.info

Đoković dobio protivnika u drugom kolu Vimbldona