in

MAJKA MU JE POSLALA OVU PORUKU KADA JE HTIO DA ODUSTANE: Mahir izjavom dirnuo mnoge, mama nije doživljela da ga vidi kao POBJEDNIKA (Video)

Slatka-Tajna.Eu

Mahir Mulalić je pobedio u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a sada je otkrio da je pobeda proslavljena “u organizaciji” njegove mentorke, Marije Šerifović, ali i da je prvi napustio slavlje

“Veliki sam partibrejker, prvi sam otišao sa proslave! Morao sam prvi da idem jer sam imao zakazano kod vas u emisiji”, našalio se Mahir.

Kako ističe, nije potpuno “shvatio” da je pobednik.

“Mislim da mi je samo, to sam i Mariji rekao, dve sekunde pre proglašenja, pre nego što je Saša rekao broj 13, stigao neki lep osećaj, prošao je kroz mene i desilo se šta se desilo. Priželjkivao jesam, ali očekivao nisam, bila je jaka konkurencija”, rekao je on.

“Isak Šabanović je postao zvezda i pre kraja takmičenja, tako da Bože hvala ti. I majci mojoj hvala, njoj je posvećena ova pobeda, nažalost ona nije više s nama… Voleo bih da je tu da se zajedno veselimo, ali takva je sudbina”, rekao je on i istakao da mu je mama poslala poruku kada je hteo da odustane.

“Poslala mi je poruku kada sam hteo od svega da odustanem, samo napred, je l’ šalješ Mariji snimke, jesi uzeo odelo za sledeći nastup? Sve vreme je razmišljala o meni, i u svom tom ludilu i bunilu, nikada neću prestati da dajem sve od sebe da je ne razočaram”, rekao je on u Jutarnjem programu Prve.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Povezan video:

Kurir.rs/M.M.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Američka ekonomija u prvom kvartalu porasla 6,4 posto

Slavlje u domu Tarika Filipović: Čestitke stižu sa svih strana, slavi se rođenje!