in

Probemi s istakanjem plina na benzinskoj, promet zaustavljen

Slatka-Tajna.Eu
Inina postaja u Rudešu

Inina postaja u Rudešu

Foto: Emica Elvedji / PIXSELL

Oko 18 sati i 25 minuta na benzinskoj postaji u naselju Rudeš došlo je do tehničkih poteškoća prilikom istakanja plina, zbog čega je preventivno obustavljen promet Zagrebačkom avenijom od raskrižja s Rudeškom u smjeru zapada, izvijestila je zagrebačka policija.

Očevid je u tijeku, a iz policije su potvrdili da je promet obustavljen privremeno te da će biti pušten čim se otkloni eventualna opasnost. Na benzinskoj crpki angažirani su i vatrogasci, a Vatrogasna postaja Zagreb na Facebook profilu objavila je kako je istjecanje plina zaustavljeno, a da će promet biti pušten uskoro. 

U Facebook grupi ‘Zakaj volim Špansko’ objavljeno je kako je evakuiran je Kauflandov centar u Jablanskoj ulici te stanovnici okolnih zgrada zbog opasnosti od eksplozije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PLAKAO SAM IZA SCENE! Isak Šabanović otvorio dušu o posljednjim trenucima u finalu, otkrio i da li je razočaran zbog drugog mjesta

Belgija eliminisala aktuelnog prvaka Evrope