in

JELENA ROZGA O NASLOVIMA U MEDIJIMA I PLANOVIMA: Pijem terapiju i odlično se osjećam

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Rozga nedvano je bila u Beogradu na snimnaju emisije „Studio“. Pjevačica se na ovaj način vratila poslu, a ona je vrijeme pandemije najviše je provodila u Splitu.

Dok publika čeka nove pjesme, ovih se dana pisalo da je zaljubljena, te da je u vezi sa kuharom Ivanom Pažaninom. Njena taktika je godinama ista, da ne priča o svom privatnom životu.

Da li očekujete brz povratak poslu?

-Nadamo se da ćemo preko ljeta imati nastupe. Meni je već zaista dosadno. Nisam navikla da ne radim ništa i jedva čekam da se družim sa mojom publikom. Svi smo mislili da će korona trajati mjesec dana, malo ćemo se odmariti, naspavati i idemo dalje, ali nije tako.

Kako izgleda život bez scene?

-Zaboravila sam kako je biti na štiklama, pa me već bole noge, ali gušt je što sam u štiklama. Uživam i u šminci, tako da mi je gušt što sam tu i neka prestane više sve ovo, da se vratimo što prije u normalu. Snimanje emisije u Beogradu je bila još jedna prilika da se malo podsjetim kako izgleda normala.

Kako se odjevate privatno?

-Privatno sam inače uvijek u patikama i džinsu, volim da odvojim scenu i privatno, zato mi ovo sada jako prija. Trudim se da se na Instagrmau predstavim u raznim svjetlima. Prija mi da me ljudi vide bez šminke u terenrci. Ne moramo uvijek biti sređeni.

Jeste li se izborili sa hipertireozom, poremećajem štitne žlijezde?

-Da, odlično se osjećam. Zbog toga sam imala problem sa kožom, često sam bila umorna i patila od nesanice. Odlično se osjećam, pijem odgovarajuću terapiju u dogovoru sa ljekarima i sve držimo pod kontrolom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šta je najzaslužnije za dobar izgled?

-Mislim da je genetika najzaslužnija za to kako izgledam i što nosim isti konfekcijski broj godinama. Nekad ranije bih odgovorila i da je moj ludi tempo života zaslužan za to, ali evo već godinu dana ga nema, te mislim da sam jednostavno takva. Pazim šta jedem, ali ne zbog kilaže, već zbog zdravlja. Ne pretjerujem ni u čemu i to je sve.

Kakvi su planovi?

-Trebalo je ove godine da proslavim 25 godina karijere velikim koncertima širom regiona. Želim da nastupim u beogradskoj Areni, drugim velikim dvoranama širom bivše Jugoslavije. Međutim, sve smo prebacili za narednu godinu.

Ima li straha za finansije?

-Nema. Svi smo u problemu jer se nije radilo više od godinu dana. Nemam razloga da se žalim. Nikome nije lako, ali nadamo se boljem.

Kako komentarište natpise o vezi sa Ivanom Pažaninom koji su se pojavili?

-O emotivnom životu ne pričam. Takvu sam odluku donijela odavno, tako nema razloga da je mijenjam. Ne mogu me poremetiti glasine, tračevi, ne zanimaju me medijski natpisi niti želim da se o tome oglašavam.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kreditiranje kompanija u eurozoni usporilo u maju

Emotivni doček “Zmajica” u Sarajevu