in

Janja Šegel isplivala A normu za OI u Tokiju

Slatka-Tajna.Eu

BANJALUKA – Janja Šegel, plivačica Plivačkog kluba “Fužinar” iz Slovenije na 10. međunarodnom “Borac TeleGroup Grand Challenge” iskoristila je posljednju šansu za Olimpijske igre u Tokiju.

Turnir Plivačkog kluba Borac u Banjoj Luci ostaće zapamćen po uspjehu dvadesetogodišnje reprezentativke Slovenije koja je isplivala disciplinu 100 metara slobodno za 54.29 sekundi i tako ispunila A normu za Olimpijske igre koje se krajem jula održavaju u Tokiju.

“Jako sam srećna. Sve vrijeme se spremam za dionicu od 200 m, a evo uspjela sam da se plasiram na olimpijadu na trci od 100 metara. Nisam prvi put u Banjoj Luci. Jako volim ovaj bazen i baš sam srećna što sam baš ovdje isplivala normu za Tokio. Banjaluka će mi sasvim sigurno ostati u prelijepom sjećanju”, rekla je Šegel.

Govoreći o svom receptu za uspjeh, Šegelova je rekla da je najvažnija upornost i parola nema odustajanja čak i kada je najteže.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sportski direktor Plivačkog kluba Borac Željko Panić je rekao da je ovo prva A norma isplivana ikada u Banjoj Luci, što daje dodatni značaj ovom mitingu.

“Posebno nam je drago jer će zahvaljujući Janjinom uspjehu Banjaluka i ‘Borac Telegroup Grand Challenge 2021’ biti upisani na mapu najznačajnih plivačkih događaja u svijetu”, rekao je Panić.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rast temperature, stiže novi toplinski val

Biciklisti ‘okupirali’ Čapljinu / Bljesak.info