in

EDITA ARADINOVIĆ: Sretna sam u ljubavi

Slatka-Tajna.Eu

Edita Aradinović je ovih dana bila na kratkom odmoru u Dubaiju. Pjevačica je ljetovala sa Tamarom Milutinović, a onda se posvetila probama sa svojim bendom.

Mali broj ljudi se sjeća da je kairjeru počela kao takmičarka „Zvezda Granda“, a od tada je prošlo dosta vremena. Pirča o tome da li je zaljubljena i kakvi su joj planovi što se tuče muzike

Takmičila si se u “Zvezdama Granda”, ali nisi uspjela da budeš u finalu. Kakav je odnos bio sa Sašom Popovićem?

-„Grand” je moja druga kuća. Volim da kažem da sam počela karijeru kod mog dragog Saše Popovića. On je uvijek vjerovao u mene. U “Zvezdama Granda” sam se takmičila sa samo 17 godina i kada sam ispala on mi rekao da se prijavim sljedeće godine. Međutim, tada sam već snimila pjesmu “Overila” i onda sam počela da radim po klubovima, pa mi se spontano desila saradnja sa “Ministarkama”.

Da li si pratila “Evroviziju“ i kako je izgledalo?

-Pratila sam “Evroviziju”. “Hurricane” su stvarno bile spektakularne u svakom smislu te riječi. Smatram isto da je moglo da bude više scenskih efekata kada je njihov nastup u pitanju, jer one to zaslužuju, jer su se potrudile i stvarno izgledaju bogovski i fenomenalno pjevaju. Ja sam zaista ponosna. Što se tiče pobjednika benda „Maneksin“ odlični su. Italija je ove godine imala sve što treba da ima pobjednik jednog tkavog takmičenja.

Da li sebe vidiš na “Evroviziji”?

-Voljela bih da se ja tu nađem, ali to samo da se tako desi. Ja znam kako je to trnovit put, kroz svašta sam i ja prolazila i znam koja je to vrsta stresa.

Kakav je bio odmor u Dubaiju sa Tamarom Milutinović?

-Bilo nam je super. Jedan kraći odmor. Ja sam bila odlučna da negdje otputujem i uzela sam kartu i rekla: “Ja idem i ne mogu nikoga da čekam”, jer stvarno nije bila ni situacija za ljude, nisu bili u prilici. Doduše ja sam u Dubaiju imala i prijatelje, pa mi je dosta toga bilo olakšano i onda sam pitala nju da li bi išla. Tamara se prvo nećkla, ali je na kraju krenula. Ja volim more.

Od kako su popustile mjere, da li si zakazala nastupe?

-Nismo radili godinu dana, a nedavno sam nastupala u Beogradu. Imala sam tremu kao da je prvi nastup u životu. Nedostaje mi interakcija sa ljudima. Spremala sam se za nastupe, probala sa bendom. Oni su i moji prijatelji privatno, pa se mi družimo, viđamo i sviramo da osvježimo malo i grlo i njihove instrumente.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako si izdržala ovih godinu i po dana bez posla?

-Tješim se time da nisam jedina. Svi smo nekako bili zajedno u tome. Naprijed me je vodila muka, zaista ne znam. Šalim se naravno. Rad u studiju je moja ljubav. Evo sinoć sam ostala do 5 ujutru, ne vidim na oči. Radim non-stop u studiju i to je nešto što mi niko ne plaća.

Počela si pisati za druge izvođače. Da li od toga zarađuješ?

-Dobro da, ja to stvarno radim iz ljubavi. Ne radim to samo sebi.

Priča se da imaš dečka, da li je to tačno?

-Sretna sam u ljubavi. Ne znam da li je on pravi, ali sam zaljubljena i lijepo mi je.

Prethodna pjesma je bila balada, kakva će biti naredna?

-Biće brža. Ja sam je napisala. Inače, imam 100 pjesama svojih i ova mi je sad ostala nekako najupečatljivija i nju ću uskoro snimiti. Pjesmu možete da očekujete vrlo brzo.

Kako je došlo do saradnje sa Eminom Jahović?

-Ona je napravila svoj neki projekat i pozvala me. Eminu jako poštujem. Ona je kantautor i žena koja je toliko godina zvijezda i mnogo sam bila ponosna i čast mi je da sam sarađivala sa njom. Emina je sjajna, profesionalna. Ima dušu, ima tu neku dubinu. Ona je sasvim neposredna i prirodna.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Amazing Personal Development Products

Prvo crveni za De Ligta, pa potpuni raspad igre: Češka poslala Nizozemsku kući