in

PRONAŠLA JE NOVU STRAST: Gabrijela Pejčev o poslu u doba korone

Slatka-Tajna.Eu

Gabrijela Pejčev stekla je ogromnu popularnost zahvaljujući pjesmi “Luda po tebe” koja je bila naslovna numera popularnog filma “Južni vetar” i nekako taman kada je tek trebalo da zasija počela je korona i stao muzički svijet i svi planovi pjevača.

-Fokusirala sa, se na treninge, na učenje jezika, posvetila porodici.  Iskreno, da se korona nije desila, ko zna da li bih se potrudila da napredujem u nekim drugim stvarima. Nikada u životu nisam trenirala u kontinuitetu, a sada ne propuštam nijedan trening – rekla je pjevačica.

Nije potpuno promjenila zanimanje, ali se oprobala u nekim poslovima tokom pandemije kada je bilo neizvjesno hoće li uopšte početi da se nastupa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nisam razmišljala o promjeni profesije, ali sam pomagala drugarici u poslovima vezano za njenu firmu, pomagala sam i bratu i tako sam i pronalazila zadovoljstvo u nekim drugim stvarima koje mogu da mi donesu finansijski dobitak – rekla je Gabrijela i dodala da joj je korona dala lekciju da bi pjevači trebalo da razmišljaju o započinjanju drugih poslova pored muzike.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Broj zaposlenih u FBiH povećan za još 1.068

Plenković na svečanosti Dana slovenske državnosti