in

POPOVIĆ OBJASNIO KAKO ĆE IZGLEDATI FINALE “ZVEZDA GRANDA”: Ko ima šansu za pobjedu?

Slatka-Tajna.Eu

U prvom krugu će se 16 finalista predstaviti jednom ili spletom pjesama u trajanju do 3 i po minuta a zatim slijedi prvi presjek

-Nakon prvog presjeka ispada 8 takmičara. U drugom krugu imaju po 2 i po minuta nastupa i ispada 4 takmičara, ostaje 4. U trećem krugu ispada još dvoje, i na kraju ostaje dvoje, to je kao superfinale- rekao je Saša.

Saša je objasnio i svoju odluku da o pobjedniku odlučuju isključivo gledaoci putem SMS poruka- To sam uradio da bismo izbjegli prijateljstva u glasanju. Neko je dobar sa nekim od mentora, pa njegovom kandidatu da 12 poena i slično.

A kada je riječ o tome ko može osvojiti laskavu titulu pobjednika, Popović je djelimično uvjeren da to neće biti neko iz Srbije

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Bosanci, Crnogorci i Makedonci ludački glasaju, a Srbija kao da spava u finalu. Otkad je takmičenje regionalnog karaktera, po sms glasovima takmičar iz Srbije nikad nije pobijedio, jedino je 2017. godine po glasovima žirija pobijedio Aleksa Perović- rekao je on i dodao nas može iznenaditi ako se Srbija večeras probudi.

Glasanje počinje na znak voditelja u toku emisije nakon što otkuca 21 sat.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Business velikani:Kako je Luxottica postala najveće ime u proizvodnji naočala

“Milošević je predlagao granice iz 1939., plus Cazin, Kladušu i Bihać koje je nazvao “turska Hrvatska””