in

Nesvakidašnja momačka soba govori sve

Slatka-Tajna.Eu

Isak Šabanović odlučio da pokaže svoju kuću u Bijelom Polju.

Isak Šabanović, takmičar “Zvezda Granda” za kojim od početka takmičenja vlada veliko interesovanje, otvorio je vrata svog doma u Bijelom Polju, gdje živi sa roditeljima i bratom.

– Welcome to my world (dobrodošli u moj svijet). Ovo je moj dom, tu sam rođen u cvijeću livada – poručio je Isak pjevajući i odmah nam se požalio da ne zna u koju će kameru prije da gleda, pa je pojurio u dnevni boravak.

Pri ulasku, odmah se moglo primejtiti da u domu Šabanovića preovladavaju bijeli i sivi donovi, kao i da ima mnogo dekorativnih figura, porodičnih fotografija i originalnih slika. Kaže da je za uređenje enterijera bila zadužena isključivo njegova mama Vanja.

– Ovo vam je dnevna ilti primaća soba. Izvolite, sjedite – poručuje Isak i u istom dahu nastavlja:

– Sve ove slike je radila moja majka. Ona je novinar, a inače voli i da slika, da pravi kolače, medenjake i to one što prodajemo za osmi marti. Sad ću da vam pokažem, dao bih vam i da probate, ali je od decembra.

– Idemo u moju sobu – poručuje i hitrim koracima vodi nas u svoj momački kutak.

Čim je pokazao svoju sobu, pažnju je privukao zid na kojem su ispisali stihovi njegovog omiljenog pjevača Tife, ali i poseban datum za njega.

– Zanima vas zašto baš Tifa, pa volim Tifu. Na zidu piše 6.7.2013., tad sam napunio 18 godina, a istog dana je bilo i 33 godine od kad Tifa postoji – objašnjava roker. Pored stihova pjesme “Diznilend” i njemu bitnog datuma, zid momačke sobe krasi i lik omiljenog pjevača, kao i logo omiljenih grupa- “Vatrenog poljupca”, “Bijelog dugmeta” i “Riblje čorbe”.

– Ćale je svirao na ovoj klavijaturi, mnogi muzičari su svirali na njoj, a i ja sam učio na istoj. Sad radi samo klavir, neke dirke uopšte i ne rade, nema više ni dinamiku, dirke su zaprljane – objašnjava, pa nam demonstrira kako je na tako staroj klavijaturi vježbao za “Zvezde Granda”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U duhu dobrog raspoloženja i mini koncerta koji je priredio gostima, priznaje da često pravi žurke na balkonu. Ipak toga je više bilo tokom korone, kada je bilo i više slobodnog vremena.

– Prava žurka je zapravo u dvorištu, tu često pečemo roštilj kad imamo para (smijeh). Šalim se, svi damo po pet eura i kad god je lep dan, mi u velikoj bašti pravimo žurku – priča Šabanović i poziva nas da krenemo put njegove oaze mira.

– Moja strina mi kaže da sam seljak jer sam sad u klompama, ali ispred kuće sam, šta da radim?! – šali se pokazujući papuče.

U razgovoru za Grand Online, njegova majka Vanja priznaje da joj je prazna kuća od kad se Isak takmiči u “Zvezdama Granda”. Kaže nedostaje joj vrijeme kada je cijela porodica bila na okupu.

Kako izgleda dom Isaka Šabanović i kakvu žurku je napravio za ekipu Grand Online, pogledajte u videu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Turska donijela odluku o ratifikaciji Sporazuma o slobodnoj trgovini sa BiH

Kafa možda sprečava hronična oboljenja jetre