in

Klipersi se bude – Finiksu nedovoljan povratak Pola

Slatka-Tajna.Eu

Košarkaši Los Anđeles Klipersa su rezultatom 106:92 pobijedili Finiks Sanse u 3. meču finala Zapada.

Klipersi su izgubili prva dva meča finala Zapada, ironično kao i u prve dvije serije plej-ofa i dobili su treći meč, ovoga puta pred svojom publikom.

Pun Stejpls je još jednom aplauzima ispratio svoje ljubimce, nije bilo Kavaja Lenarda i Pol Džordž je preuzeo teret i meč završio sa 27 poena, 15 skokova i osam asistencija.

Sjajan je bio i Ivica Zubac, koji je upisao 15 poena i 16 skokova, dok je Redži Džekson meč završio sa 23 poena, a Terens Men je zabilježio 12 poena.

Na drugoj strani, 18 poena i devet skokova Diandrea Ejtona, Devin Buker je sa maskom zbog preloma nosa morao da igra i ubacio 15 poena, toliko je imao i povratnik Kris Pol, ali uz 12 asistencija.

Prvo poluvrijeme je bilo neizvjesno, koliko su Klipersi bili dominantni u prvoj četvrtini, toliko su Sansi bili u drugoj i na poluvreme se otišlo sa 48:46 u korist tima iz Arizone.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Valja napomenuti i da se Kameron Pejn povrijedio već u četvrtom minutu, stradao je skočni zglob i on je izašao iz igre tada i više se nije vraćao.

Terens Men se posebno istakao igrom u odbrani, što je nagovijestilo bolje minute u nastavku. Pol Džordž je igrao sjajno, a reket je kontrolisao Ivica Zubac, pa su sa 34:21 Klipersi završili treći period.

Luk Kenard je pogodio neke važne šuteve, a Klipersi su uspjeli bez većih problema da iskontrolišu situaciju i upisali pobjedu u meču broj 3, pa je rezultat u seriji smanjen na 2-1.

Četvrta utakmica igra se takođe u Los Anđelesu, u subotu na nedjelju od tri po našem vremenu.

(B92.net)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TEŠKI DANI ZA GOSPODINA LEGITIMNOG: Glasanje EPP-a razotkrilo razmjere debakla Hrvatske, prilika za probosanske stranke…

ZVIJEZDA GRANDA SE PORODILA! Čestitke stižu sa svih strana!