in

Domuzinova i Vranješ najbolji sportisti Banjaluke

Slatka-Tajna.Eu

Košarkašica Orlova Dragana Domuzin i fudbaler banjalučkog Borca Stojan Vranješ proglašeni su za najbolje sportiste Banjaluke za 2020. godinu na tradicionalnoj manifestaciji Izbora najboljih sportista i sportskih organizacija grada na Vrbasu koja je večeras održana u dvorani “Borik”.

Najuspješnije seniorske sportske organizacije su Ženski rukometni klub Borac koji je osvojio trostruku krunu i Rukometni klub Borac M:tel. Najtalentovanija sportistkinja je Nikolina Čučak iz Karate kluba Energija dok je epitet najtalentovanijeg sportiste ponio Jovan Lekić iz Akademskog plivačkog kluba 22. april. Stručni žiri je za najuspješnijeg sportistu u sportu za invalidna lica proglasio Igora Ignjatovića iz Košarkaškog kluba invalida Vrbas. Nagrada za životno djelo otišla je u ruke Marinka Umičevića, prvog čovjeka KKI Vrbas i Rukometnog saveza BiH te potpredsjednika RK Borac M:tel.

Najuspješniji sportski događaj je Međunarodna biciklistička trka „Beoograd – Banjaluka“. Izbor najboljeg sportiste grada Banjaluke je lijepa banjalučka sportska priča koja od 2002. godine do danas na pobjedničkom postolju ističe najbolje rezultate, rekorde, medalje ili trofeje osvojene u prethodnoj godini.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke kazao je da ova manifestacija omaž banjalučkom sportu.

“Banjaluka je uvijek bila grad velikih sportista i sjajnih rezultat i zbog toga je potrebno da ulažemo u razvoj sporta i podržavamo naše sportiste”, rekao je između ostalog Stanivuković.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Došlo je do stvaranja superćelije

HITNO SE OGLASILA S PUMPE: Nikolina Pišek ogorčena