in

S ovom bojom laka za nokte ruke će ti uvijek izgledati mlađe / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Shutterstock / S ovom bojom laka za nokte ruke će ti uvijek izgledati mlađe 

Činjenica da starimo je neizbježna, ali to ne moramo baš tako jednostavno prihvatiti. Naime, postoje različiti načini i trikovi kako usporiti taj proces te prevariti godine i izgledati mlađe.

Primjerice, u modi se oslanjamo na određene boje i krojeve, kad je riječ o ljepoti lica, koristimo serume, kreme protiv starenja ili posebne tehnike šminkanja na licu, a određena boja laka lako može pomoći našim rukama. Ako želiš u tren oka vizualno pomladiti ruke, odluči se za svijetlu crveno-narančastu nijansu laka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Crveno-narančasti lak pomlađuje ruke

Kako bi odvratila pažnju od bora, pigmentnih mrlja i sličnih pojava na nadlanici, nokte bi trebala obojiti u svijetlu crveno-narančastu boju. Svijetla, jaka boja privlači punu pozornost svojim „wow efektom“ i tako divno odvraća pažnju od znakova starenja ruku. Na primjer, plave vene nekako padaju u zadnji plan. Crvena nijansa također daje koži više svježine, što ju u trenu čini mlađom.

Topli podtonovi

Crveni lak za nokte s plavim podtonom (ističe vene na rukama!), kao i tamne ili previše prirodne boje, treba izbjegavati ako želiš mlađi izgled ruku. Oni imaju tendenciju povećati tragove starenja na rukama, umjesto da ih maskiraju. Zato, biraš li crveni lak izaberi onaj toplog podtona (poput narančastog), piše miss7.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UDRUŽENJIMA POTROŠAČA 35.000 KM – Business Magazine

Top pet namirnica koje ubrzavaju metabolizam