in

Ovo je JEDINA PRAVA ISTINA, pogledajte šta se dogodilo nakon privođenja Lazara Čolića Zole i kakve to veze ima sa Miljanom

Slatka-Tajna.Eu

Danas je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čiloć Zola priveden.On je uhapšen zbog toga što je navodno propustio da se pojavi na suđenju sa Miljanom Kulić.

Kako mediji navode, Čolić je nakon zadržavanja, ponovo na slobodi.

Podsetimo, Zola se nije odazivao na pozive suda, te ga je policija uhapsila kada je pokušao da pređe iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










je sinoć, 23. juna, priveden u zatvor u Nišu, budući da se nije odazivao na sudske pozive koji se odnose na slučaj Miljane Kulić, a danas je, 24. juna, napustio zatvor u Nišu nakon saslušanja.

Zolina majka ističe do njenog sina nisu ni došli sudski pozivi o slučaju sa Miljanom, te je tako njegovo privođenje bio šok za sve, kao i za njega samog.

– Istina je to što se piše. Zola je priveden i u Nišu je. Čuli smo se, on je dobro, treba samo da da izjavu. Radi se o tome da do njega nije došao nijedan poziv, nije ni znao da treba da se javi radi saslušanja, pa je privođenje bio šok za sve – rekla je Zolina majka.

Telegraf.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

10 blagodeti ulja od šipka

Svjetski uspjesi bh. sportista sa ‘sićom’ iz državne kase