in

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Čile 2,65, Bode 2,20

Slatka-Tajna.Eu

Poslije uzbuđenja na Evropskom prvenstvu, danas je slobodan dan pred mečeve osmine finala.

Bukmejkeri Mozzarta i za četvrtak izdvojili su dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U pitanju su kečevi na Čile protiv Paragvaja na Kopa Amerika i na Bode Glimt protiv Moldea u norveškoj Elitseriji.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

ČILE – PARAGVAJ (PETAK, 02.00), KEC 2,65

Poslije tri utakmice u grupnoj fazi Kopa Amerika, Čile ima pobjedu i dva remija i obezbijedio je plasman u četvrtfinale kontinentalnog takmičenja. Paragvaj ima polovičan učinak poslije dvije utakmice, pobjedu protiv Bolivije (3:1) i poraz od Argentine (0:1). Obje selekcije bore se za što bolji plasman u Grupi A, da izbjegnu četvrto mjesto i domaćina Brazil u prvoj nokaut rundi. Za Čile zbog povrede u Braziliji neće igrati najbolji igrač Aleksis Sančez, napadač Intera. Paragvajci imaju više uspjeha posljednjih godina od šampiona Južne Amerike 2015. i 2016. godine. Pobijedili su na prethodne dvije utakmice, prije četiri godine u Santijago de Čileu sa 3:0 u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, a godinu dana prije toga na svom stadionu u Asunsionu slavili su sa 2:1.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

BODE GLIMT – MOLDE (ČETVRTAK, 18.00)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Veliki derbi norveške Elitserije igra se u Bodeu. Šampion dočekuje najvećeg rivala Molde. Oba tima su izjednačena sa po 20 bodova i trebalo bi da se bore za krunu. Bode je prošle sezone prošetao u šampionatu ove skandinavske države, ali je poslije toga uslijedila rasprodaja najboljih igrača. Prva zvijezda Moldea je napadač Ohi koji se dovodi u vezi s Crvenom zvezdom. Napadač Moldea je na devet mečeva ove sezone u dresu vicešampiona postigao devet golova i najubojitiji je golgeter u Norveškoj. Ohi je za vikend postigao dva gola bivšem klubu Stabeku. Kada igraju ovi timovi, koji su posljednjih godina skinuli Rozenborg s trona, dolazi veliki broj golova. Na četiri vezane utakmice Bodea i Moldea bilo je četiri i više golova. Prošle sezone domaćini su imali više uspjeha u međusobnim susretima. Bode je pobijedio na svom terenu sa 4:2, a Molde sa 3:1.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lukas otkrio skandalozne detalje prevare: Izliječio sam mu ženu od leukemije, a onda je o preoteo moju suprugu, klasičan vaćaroš

LJUBAV CVJETA: Tamara Đurić ponovo ljubi Nikolu