in

SEVERINA ODBILA IGOROVU PONUDU: Neću da te vidim

Slatka-Tajna.Eu

Poznato je da je pjevačica Severina nedavno boravila u Beogradu, zbog posla, ali tada nije bilo poznato da li je boravak iskoristila kako bi se vidjela sa svojim još uvijek zakonitim suprugom Igorom Kojićem.

Međutim, Igor je kontaktirao Severinu kako bi se vidjeli i razgovarali o nesuglasicama koje su se našle na putu njihove ljubavi, ali je pjevačica bila izričita, te je odbila svaku mogućnost razgovora sa Kojićem.

Severina je tom prilikom odsjela u jednom od hotela, a čini se da postoje stvari preko kojih još uvijek nije u stanju da pređe, kako svom suprugu tako i svekrvu i svekrvi Draganu i Olji, koji su svojevremeno čak i komentarisali brak njihovog sina i pjevačice.

-Igor je ovo vidio kao idealnu priliku da sjednu i porazgovaraju, njemu je jako stalo do Severine. Ona je to odbila, a posebno se iznervirala kada joj je predložio da dođe kod njega kući i da bude tamo dok se ne vrati za Zagreb. Ne želi da vidi ni njega ni Kebu ni Olju, i to mu je jasno stavila do znanja. Prekinula je vezu i od tada mu se više nije javila. Igoru ništa nije jasno, on i dalje ne shvata zašto se ona ljuti na njega. Povukao se jako u sebe i ne želi da priča o ženi i problemima u braku. On je voli kao prvog dana i sve bi dao da se stvari između njih vrate u normalu – ispričao je izvor blizak Igoru za Kurir.

U međuvremenu, Igor je pored Severine zapratio još nekoliko profila na Instagramu, ali nijedan od njih ne pripada ženskoj osobi. Pored toga, obirsao je sve njihove zajedničke fotografije, osim dvije, koju su mu očigledno izuzetno drage, a na kojima je pjevačica sa svojim sinom Aleksandrom.

Igor je sada objavio da je na odmoru u Crnoj Gori, tačnije Kotoru, a otkrio je i s kim provodi vrijeme.

-Đe si kume! To je jedna familija – napisao je Igor u opisu fotografije na kojoj pozira s dvojicom prijatelja. Sjajno raspoloženo društvo uživalo je u jednom baru, a čini se kako im ništa nije nedostajalo.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Srbija u produžetku srušila aktuelnog šampiona i domaćina Španiju

HBK o rezoluciji o pravu žene na pobačaj