in

NISMO UPOZNALI OVU NJENU STRANU: Viki Miljković ima neobičan hobi

Slatka-Tajna.Eu

Folkerka je do sada krila da je ljubiteljka klasične umjetnosti i vlasnica umjetničkih slika najčuvenijih domaćih umjetnika

Nisu samo glumci u prilici da kroz uloge uđu u kožu drugih osoba i iskuse različite karaktere. Ovakva sreće često može da se desi i pjevačicama, koje u spotovima, pored imidža, često promjene i identitet i lični opis.

Baš to desilo se skoro pjevačici Violeti Viki Miljković, koja je za potrebe snimanja spota za duetsku pjesmu sa Suzanom Jovanović „Četiri strane sveta“ na tri minuta postala slikarka. U providnim čarapicama, bijeloj košulji, farmerkama, uflekanoj kecelji sa kičicom u ruci estradna umjetnica Viki u video-ostvarenju slika li slika.

Iskreno ne znam ni čiča-glišu da naslikam, ali sam u spotu baš lijepo glumila slikarku. Slika iz spota je u mom vlasništvu, imam je kod kuće i naravno da je nisam ja naslikala – rekla je  kroz smijeh.Pjevačica do sada u javnosti nije govorila o svojim hobijima, ali čini se da je kupovina umjetničkih slika jedan od njih.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Volim umjetničke slike, a kada su pravci u slikarstvu u pitanju, posebno volim neke realne slike koje mi daje pozitivnu i vedru energiju, mada moram da priznam da mi prijaju i vrlo čudna i pomjerena umjetnička djela – objašnjava.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

301 Moved Permanently

Braći Mamić određen istražni pritvor, na korak do izručenja BiH