in

Ja sam umjetnica u krevetu, muškarac uživa sa mnom: Jovana Jeremić otkrila pikanterije iz spavaće sobe

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljka Jovana Jeremić otvoreno je pričala o tome kakva je u krevetu.

-Ja nisam nimfomanka, u tome leži draž. Za sebe mogu da kažem da sam umjetnica i da umijem to da radim. Ja to radim dušom, kada volim da bude dobro. Volim da bude zadovoljan, ali i ja da budem zadovoljna. Svaki put volim da budem drugačija. Muškarac uživa u intimnim odnosima sa mnom – istakla je Jovana pa dodala:

-Volim za sebe da kažem da sam vatrena, ne volim nastrane stvari, volim strastveno vođenje ljubavi – rekla je Jeremićeva u emisiji “Bez pardona sa Žaklinom”.

Podsjetimo, Jovana je nedavno dala otkaz na “Happy” televiziji, a o njnom novom angažmanu i dalje se nagađa. Kako je i sama potvrdila, voditeljka je za novi transfer dobila stan i tako riješila svoje stambeno pitanje.

“Od transfera sam riješila svoje stambeno pitanje i to mi je bilo najvažnije. Nisam ni od koga ništa dobila na tacni, pa ni od roditelja, a ni muža. Svojim znanjem sam sve stekla i mogu da biram sa kim ću da budem i šta ću da radim u životu. Znala sam da će se u jednom momentu mog života steći okolnosti da materijalizujem svoj trud i napor. Deset godina nisam išla na godišnji odmor i niste mogli da me vidite na luksuznim destinacijama poput Maldiva i Zanzibara, već samo na malim ekranima i u informativnoj redakciji”, rekla je ona.

Kurir.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Reprezentacija mi je pod obavezno

Reuters Institut s Oxforda u svom izvješću o medijima bavi se i N1 televizijom