in

ZAPROSIO JU JE PRED 10.000 LJUDI, DOBILI SU ĆERKU A ONDA JE SVE PUKLO Ovako je izgledala ljubav Vuka Moba i njegove BIVŠE VJERENICE

Slatka-Tajna.Eu

Olivera Konatar, sada već bivša verenica Vuka Moba, oglasila se saopštenjem za javnost, te istakla da su Vuk Mob i ona, nakon dve godine veze, rešili da na istu stave tačku.

Kao što je već poznato, Olivera i Vuk su bili u vezi dve godine, a prošle godine, na njegovom koncertu u centru Beograda za praznike, on je odlučio da je zaprosti pred 10.000 ljudi. Naime, Vuk je rešio da na sceni zaprosi svoju tada devojku.

– Pitao bih Oliveru da se uda za mene jer je volim više od svega i voleo bih da bude moja žena do kraja života – izgovorio je reper uz gromoglasan aplauz fanova i vrisak, a u trenutku kada je novinarka izgovorila „da“, reper se rasplakao.

U septembru prošle godine Vuk je odlučio da bude deo najvećeg rijaliti programa u regionu “Zadruga”, a već tada je bilo poznato da je njegova verenica u drugom stanju. Vuk je izašao ranije, kako bi poslednje nedelje pred Oliverin porođaj proveo sa njom, a 10. marta se rodila njihova ćerka, kojoj su dali ime Teona.

Iako su mnogi mislili da je ovo ljubav koja će trajati do kraja njihovog života, pogotovo s obzirom na to kako je Vuk pričao o Oliveri dok je bio u Zadruzi, izgleda da su problemi bili jači.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










kurir.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ifo institut: Delta soj ozbiljna opasnost za ekonomiju

Izložbom predstavljena surova realnost Neretve / Bljesak.info