in

Sjajan gest Nizozemaca na ispraćaju Pandeva iz reprezentacije

Slatka-Tajna.Eu

Goran Pandev je odlučio da stavi tačku na reprezentativnu karijeru, a meč protiv Holandije je njegov posljednji meč u dresu sa nacionalnim grbom.

Pandevu je ovo bio 122. meč u dresu Sjeverne Makedonije, a tim povodom Nizozemci su se potrudili da mu ovaj posljednji meč ostane zauvijek upamćen i po poklonu koji su mu spremili tim povodom.

Kapiten Nizozemske Đorđino Vajnaldum poklonio je Pandevu dres Nizozemske sa brojem 122, koliko upravo Pandev i ima odigranih mečeva u dresu reprezentacije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPandev je za Makedoniju debitovao prije tačno 20 godina, juna 2001. godine kada je imao 17 godina i 10 mjeseci, i nakon punih 20 godina odlučio je da stavi tačku na svoju reprezentativnu karijeru tokom koje je postigao 37 golova, pa tako u reprezentativnu penziju ide kao rekorder po broju postignutih golova, prenosi “Telegraf.rs“.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAJVEĆI BLAM U “ZADRUZI”: Maja i Janjuš nemaju stida ni srama

Tanja Savić vratila sinove u Srbiju pa otvorila srce: Evo kako je protekao prvi susret, a onda spomenula i Dušana – Ekspanzija.com