in

Bivša žena folkera Ace Lukasa radila na crno! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

Bivša žena folkera Ace Lukasa, Sonja Vuksanović držala je butik u West-u koji je trenutno zatvoren.

Naime, Sonja je na svoj instagram stori okačila sliku u kojem govori da su do 05. 07. na prinudnom kolektivnom odmoru, a prava istina je ipak malo drugačija.

Po rečima izvora na vratima stoji natpis:

– Objekat je privremeno zatvoren zbog neevidentiranja prometa.

– Dok sam bila na odmoru jedna radnica nije izdala račun mušteriji, da li smo prijavljeni ili šta li nije bitno. Poenta je da je te nedelje bila inspekcija i zatvorila je lokal na 15 dana– kaže Sonja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuUprkos činjenici da joj je butik zatvoren na 15 dana, Sonja nije uznemirena, jer kako kaže dešava se svima i već 20 godina posluje besprekorno, pa je zbog toga svakako ponosna. Ona je rešila da svoj godišnji odmor produži, te je tako našla barem jednu pozitivnu stvar u ovom negativnom slučaju.

Iskoristila je priliku i da pohvali rad poreske uprave, s obzirom da reaguju na svaku, i najmanju, grešku, zbog čega joj je jako drago jer to dokazuje da postoji pravda.

Sonjin butik, uprkos zabrani da radi, nastavio je da posluje onlajn, te tako nije potpuno zatvoren, a uskoro će se vratiti i normalnom načinu funkcionisanja.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ideje i savjeti za opremanje kućne teretane

Prvi susret gradonačelnika Sarajeva i Banjaluke: Želimo sarađivati