in

“Svjesni smo mi s kim imamo posla, za druge ne znam”

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je Muriz Memić dobio prijetnje smrću, oglasila se kćerka Arijana.

“Zaprijetili su da će mi likvidirati brata, za manje od mjesec je ubijen. Sada prijete da će mi ubiti oca. Muriz je trenutno u krim službi i daje izjavu“, istakla je Arijana memić.

Kako je navela, sve će prijaviti Tužilaštvu BiH.

“Svjesni smo mi s kim imamo posla, za druge ne znam“, kazala je Arijana Memić.

“Samo znam da mi više nećemo znati za pravni put ukoliko se bilo šta dogodi Murizu! Neka institucije rade svoj posao!“, naglasila je.

Podsjetimo, ocu stradalog Dženana Memića Murizu Memiću upućene su danas prijetnje smrću što je prijavljeno i Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, prenosi N1.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Muriz Memić je obavijestio Operativni centar MUP-a KS da je dobio prijetnje te u vezi sa istim je upućen u nadležnu organizacionu jedinicu da podnese prijavu u vezi toga. Policijski službenici će postupati po navedenoj prijavi“, rečeno je za N1 iz Operativnog centra MUP-a KS.

Informaciju o prijetnjama smrću Murizu Memiću je objavila i grupa Pravda za Dženana Memića.

“Nakon pet godina borbe i konačno prvih hapšenja, počele su i direktne prijetnje. Izgleda da gori pod nogama i da smo udarili gdje ih najviše boli“, saopćeno je iz Pravde za Dženana Memića.

Kako su naveli, Muriz Memić je dobio prijetnje ubistvom, od kako su istakli, njima poznate osobe, a vezane za ovaj slučaj.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PREKO NOVINA TRAŽI PRINCA NA BIJELOM KONJU: Tea Tairović sama u šumi

Trikovi da rashladite dom i lakše zaspite