in

S.tetik edukacijom do boljih rezultata

Slatka-Tajna.Eu

Danas je u renomiranoj zdravstvenoj ustanovi S.tetik održana edukacija iz oblasti primjene hijaluronskih dermalnih filera u estetskoj medicini – napredni nivo.

Edukacija ovog tipa je prva na ovim prostorima i rađena je u saradnji sa dr Snežanom Krtinić Rapaić, specijalistom plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije i Teoxan laboratorije, koji su u saradnji sa specijalistima Hirurške bolnice S.tetik i ostalim ljekarima, učesnicima edukacije, pokazali kako se može napraviti korekcija nosa, brade, linije donje vilice te kompletan facelifting filerima.

Zdravstvena ustanova S.tetik je poznata kao lider na našim prostorima u oblasti estetske medicine i kontinuiranim praćenjem svjetskih trendova svojim pacijentima predstavlja novitete iz ove oblasti.

Dr Snežana Krtinić Rapaić, edukator današnjeg workshopa, za naš portal je istakla:

“Zadovoljstvo mi je da sam ponovo u Banjaluci i da  kolegama mogu prenijeti svoja iskustva i stečena znanja iz oblasti upotrebe hijaluronskih dermalnih filera u estetskoj medicini. Prednost aplikacije filera je ta što su rezultati odmah vidljivi i što pomoću njih možemo prolongirati hirurški facelifting ili korigovati nepravilnosti nosa kod pacijenata koji se plaše operativnog zahvata.”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sa nama je svoje utiske podijelio i prof. dr Darko Jović, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, koji je pohvalio način na koji je prezentovan workshop. Uvjeren je da će današnja edukacija, koja je protekla uz mentorstvo dr Krtinić Rapaić, umnogome pomoći pacijentima da uz neinvazivne metode, sa veoma brzim oporavkom, dobiju željenu korekciju.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nastavljamo govoriti o ekologiji, ali i o drugim važnim temama i na 5. Zenica MeetUp-u

Raskinuli Vuk Mob i Olivera, ona potvrdila raskid i otkrila detalje njihovog odnosa: Sve je zarad interesa…