in

Nastavljamo govoriti o ekologiji, ali i o drugim važnim temama i na 5. Zenica MeetUp-u

Slatka-Tajna.Eu

Posljednji održani “Zenica MeetUp” fokusirao se na temu zaštite okoliša, stoga su i gosti četvrtog online susreta Zeničana bili uvaženi aktivisti, entuzijaste i ekološki borci. Uvidjevši značaj ove i sličnih tema, i peti “Zenica MeetUp” održat ćemo u sličnom tonu.

Narednog utorka, tačnije 22. juna u 20:00h, u saradnji sa predstavnicima Gradske uprave Zenica održat ćemo još jedno virtuelno druženje Zeničana, kako onih u domovini, tako i onih koji su je napustili iz ovih ili onih razloga. Kao i svaki put do sada, MeetUp će se upriličiti putem Zoom platforme.

Da biste istom mogli pristupiti, potrebno je da putem e-maila event@idijaspora.ch pošaljete svoje osnovne podatke (ime, prezime, mjesto boravka), te naznačite da biste željeli učestvovati na ovom događaju, kako bismo vam proslijedili pristupni link. Za sva dodatna pitanja, budite slobodni kontaktirati predstavnicu Gradske uprave Zenica, gospođu Mašu Škrbić putem e-maila masa.skrbic@zenica.ba, te predstavnika i-dijaspore, gospodina Safeta Kubata, putem e-maila safet.kubat@idijaspora.ch.

Za nekoliko dana govorit ćemo o ekologiji, o tome koliko je ista zastupljena u Zenici i na koji način, zatim govorit ćemo i o cirkularnoj ekonomiji, odnosno o samom značenju ovog koncepta, osnovnim pojmovima i prednostima reciklaže, ali ćemo omogućiti i našim gostima da sami predlože teme za dalju diskusiju.

Mnogo poučnog sadržaja je pred nama, a isti će učesnicima “Zenica MeetUp”-a prezentirati stručnjaci iz navedenih oblasti.

Prvi put učesnicima sastanka prezentirat ćemo i konkretne rezultate dosadašnje saradnje, stoga vas pozivamo da nam se pridružite u što većem broju i čujete šta su to predstavnici i-dijaspore, uz podršku gradskih vlasti, do sada uradili u vašem gradu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Preuzeto: i-platform.ch

 

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NADEŽDA I TOMA OBJAVILI SRETNE VIJESTI: Čestitke stižu sa svih strana!

S.tetik edukacijom do boljih rezultata