in

ATINA FERARI: Dijete želim, ali muža nikad!

Slatka-Tajna.Eu

Atina Ferari je jedna od onih javnih ličnosti koja sebe prezentira u javnosti, ali samo onoliko koliko to ona želi. Ponekad njene objavave na društvenim mrežama izazovu ogroman interes njenih pratilaca jer su vrlo provokativni statusi.

Ona već mjesecima unazad maksimalno uživa u životu, kupuje nekretnine i bavi se izadavanjem istih. Od nedavno je postala i vlasnica kuće na Rajskoj plaži kod Bratunca, koju izdaje turistima, a u slobodno vrijeme bavi se i pjevanjem.

Kako sve to uspijevaš, s obzirom da se stječe utisak da si 24 sata na društvenim mrežama, barem po tvojim objavama?

-Da vrlo često sam aktivna na društvenim mrežama, jer većinu dana provedem u kolima i u sjedenju, pa tako svaki trenutak iskoristim da budem u toku. Nađem ja vremena za sve u toku dana.

Jedna si od onih, hajdemo reći starleta, koja na neki način živi nekim mirnijim životom, od jedne recimo Tijane Ajfon i njoj sličnih, ili se to samo tako čini?

-Nikada sebe nisam upoređivala ni sa jednom starletom, jer ja to i nisam nit’ sam ikad bila. Živim lijepo, normalno i kulturno, živim od svog poštenog posla, čistog obraza i uzdignute glave.

Objavljuješ slike sa raznih destinacija. Gdje je u stvari tvoje stalno mjesto boravka, za koje možeš da kažeš da je tvoj dom?

-S obzirom da sam često na putu, i volim da obilazim, putujem i upoznajem nove krajeve, rijetko kad sam kući, ali sa obzirom da imam dosta kuća po raznim gradovima, moje stalno prebivalište i moj dom kao i rođeni grad je Beograd. Decenijama unazad vučem korjenje iz Beograda, pa stičem pravo, da sebe nazovem rođenom Beograđankom.

Mnoge atraktivne djevojke iz javnog života se vežu za opasne momke. Da li si i ti takva?

-Nikada me nisu privlačili opasni momci i ako sam vječito sa takvima u društvu, mene su oduvijek privlačili samo pjevači i tako je i dan danas.

Iskreno, od čega se ili od koga se finansira Atina Ferari?

-Atina Ferari se finansira i živi isključivo od svoje porodice, a koja je dobro situirana i od svog posla svoje zarade.

Da li si razmišljala o tome da i ti „uhvatiš“ dobrog i popularnog fudbalera i da se bogato udaš?

-Nikada nisam razmišljala na taj način, jer meni je to jako jadno, žena nije prava žena ako nije sposobna i svoja!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Baviš se nekretninama, kupila si kuću, ali za sve to je potreban novac. Čiji novac si trošila i uložila?

-Sve što sam u životu stekla i kupila, kupila sam sama sebi od svog novca i svoje zarade. Nikad me nije zanimalo nešto tuđe, već nešto što je lično moje.

 

Da li razmišljaš o braku i porodici?

-Iskreno ranije sam vrlo često razmišljala o braku i porodici, ali u zadnje vreme više ne, jer sam shvatila da nema potrebe za tim, zato što su došla luda doba, rodiću sebi dijete za koju godinu, a koje će biti samo moje. Dijete želim ali muža nikad!

Da li pratiš današnje rijaliti programe i da li bi opet bila dio njih?

-Nikada nisam pratila ni jedan riality, jer sam bila dio toga, tako da me nikad nije zanimalo da to gledam, a što se tiče mog ulaska, za mnogo veliki keš – da.

Kija Kockar ili Luna?

-Ni Kija ni Luna. Obje su mi totalno nezanimljive i vrlo neinteresantne ličnosti.

Razgovarao: Bato ŠIŠIĆ

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Our Program | CRNA Career Pro

UEFA sprovodi istragu u Mađarskoj