in

ZVIJEZDA ILI KAFANSKA PJEVAČICA? Sukobi mišljenja stručnog žirija

Slatka-Tajna.Eu

Mustafa je otpjevao pjesme “Krčmaru vina za svirače” i “Prokleta je violina”, dok se Zorana predstavila pjesmama “Kralj ponoći” i “Moje srce ostariti ne sme”.

Rezultat na kraju duela je bio 5:3 za Mustafu, nakon čega je Popović glasao i Zoranu pustio u baraž.

– Mustafa je bio odličan i mene čudi da nije dobio svih 6 glasova, po meni treba da ide direktno dalje… Ti si jedan od boljih narodnjaka koji je ostao u takmičenju. Zorana, nije mi se to dopalo – rekla je Viki.

– Slažem se da si ti jedan od kandidata za osvjetlavanje obraza te priče, narodnjaka, samo ti fali osmijeh- rekao je David.

– Mustafa, dobar si bio večeras ne može da ti se nađe zamjerka. Samo još ovo malo što ti je rekao Đorđe, osmijeh, da razgališ narod. Sladak si kad se smiješ. Je l’ ti to imaš protezu? Taj metalni osmijeh je seksi. Kandidatkinja broj dva, jesi ti to promukla ili bolesna? – pitala je Karleuša, nakon čega joj je Mili kao Zoranin mentor odgovorio da je bila bolesna i poručio da je ova kandidatkinja buduća zvijezda i da to ostali članovi žirija treba da vide.

-Ja Mili večeras zvijezdu u njoj nisam vidjela. Dosta je to kafanski djelovalo – rekla je Karleuša, dok je Mili tvrdio: – Jednom u 30 godina rađa se ovakav vokal.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Qigong Power Training System

Poznati prvi učesnici osmine finala Eura