in

U NOVOM SPOTU VRATILA IM MILO ZA DRAGO: Goga pokazala srednji prst novinarima

Slatka-Tajna.Eu

Nedavno je Goga Sekulić ležerno odjevena sa sinom krenula u teretanu i naletila na grupu fotoreportera koji su se okupili u povodu otvorenja nekog objekta.

Naravno, pokušala je zaštititi sina, uopšte joj nije bilo važno što nije dotjerana pa kada su neki prešli granicu dozvoljenog pokazala im je srednji prst. E upravo taj srednji prst joj je istaknut u spotu. Naime, samo je na srednjem prstu nadograđen veliki nokat.

Za potrebe snimanja ovog novog spota, totalno se transformisala, toliko da u prvi mah i ne liči na sebe, pa ju je teško i prepoznati.

Umjesto tamnije kose ima dugu izblajhanu i skroz ravnu kosu skupljenu u rep, odrezane šiške, ali i veliki dekolte kakav do sada nije pokazala. Pretpostavljamo da je u pitanju perika, te da se na ovakvom izgledu neće dugo zadržati.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Goga onakva kakva i jeste ne djeluje vulgarno jer je po prirodi otresita i direktna. Previše ne pazi ni na kilažu u posljednje vrijeme jer, kaže, voli jesti a kada ide na nastupe nosit će duge i široke haljine i problem riješen.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

eLibrary – Open eBooks Directory

Košarkaši Srbije razbili Meksiko skoro 40 razlike