in

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Italija 1,65, Švajcarska 1,87, Ekvador 1,80!

Slatka-Tajna.Eu

Nigdje nećete moći da nađete veće

Evropsko prvenstvo je u žiži javnosti, a na scenu se probija i Kopa Amerika.

Za danas su bukmejkeri Mozzarta spremili pojačane kvote na tri meča koja obuhvataju dva trenutno najpopularnija nadmetanja na svijetu, i one će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti.

Provjerite, stvarno je tako.

Italijani su u prva dva kola grupne faze možda pokazali najviše od svih reprezentacija na Evropskom prvenstvu. Izabranici Roberta Mančinija najprije su porazili Tursku, a potom i Švajcarsku sa po 3:0, djeluju raspoloženo i istakli su ozbiljnu kandidaturu za osvajanje titule prvaka Evrope. Rival u posljednjem meču takmičenja po grupama im je Vels, koji iznenađujuće drugoplasiran sa četiri boda.

Na startu je remizirao sa Švajcarcima, a nedavno je savladao Turke sa 2:0 i na korak je do prolaska u drugi krug. Međusobno su ove dvije reprezentacije odigrale pet susreta. Azuri su upisali četiri pobjede, dok su Zmajevi trijumfovali jednom.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

Susret Švajcarske i Turske je svakako sudar dve reprezentacije koje su podbacile na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu. Sajdžije imaju bod iz prvog susreta protiv Velsa, dok su Zvijezde polumjeseca bez bodova na kontu i gol-razlikom 0:5 potpuno razočarale.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U međusobnim dvobojima Turci imaju tri pobjede, dok su Švajcarci slavili dva puta, ali posljednji put su se susreli još 2008. godine pa ti rezultati ne mogu da budu relevantni. Sve u svemu, Turska je praktično već spakovala kofere, ali niko ne bi smio da je potcijeni.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednim promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

Venecuela i Ekvador ne mogu da se pohvale načinom na koji su otvorili ovogodišnje izdanje Kopa Amerike. La Vinotino je u prvom kolu poražen od Brazila sa 3:0, dok je utisak popravio remijem sa Kolumbijom prije tri dana, a za taj podvig najviše je zaslužan golman Vilker Farinez koji je briljirao.

Sa druge strane, Ekvador je doživio minimalan poraz od Kolumbije, ali El Tri se nada da od meča sa Venecuelom kreće pozitivna serija. U međusobnim susretima u posljednje vrijeme Ekvador je bio nešto bolji, međutim dvoboji su se najčešće završavali neriješeno.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pobjeda razigrane Njemačke protiv blijedog Portugala / Bljesak.info

TAMARA DRAGIĆ U MOSTARU I SARAJEVU: Pokazala svoju tajnu ljubav