in

Gorica i Igor Dodik objavili koje su firme u njihovom vlasništvu pa opasno odbrusili Drašku Stanivukoviću

Slatka-Tajna.Eu

Oglasili se Igor i Gorica Dodik.

S obzirom na učestalo ponavljanje i prenošenje netačnih i neprovjerenih informacija koje je plasirao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, a u želji da javnost informišu transparentno i istinito, Gorica i Igor Dodik obratili su se svim građanima i medijima saopštenjem za javnost u kojem su naveli tačan broj kompanija čiji su vlasnici.

Usaopštenju se navodi da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije “Agape” Banjaluka, “Agro voće” Aleksandrovac i “Global Liberti” Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika “Fruit eko” Gradiška i “Global Liberti” Laktaši.

– Gradonačelnik Banjaluke posljednjih dana kontinuirano iznosi netačne podatke u vezi sa brojem kompanija u našem vlasništvu, te namjerno kreira pogrešnu i iskrivljenu sliku, izazivajući time negativne emocije i percepciju građana u vezi sa nama i našim porodicama. Kako bi javnost raspolagala tačnim i pravno valjanim informacijama naveli smo imena kompanija koje su u našem vlasništvu – ističe se u saopštenju koje su potpisali Gorica i Igor Dodik.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Oni su naglasili da će, ukoliko se i nakon ove transparente objave istinitih podataka, nastavi za iznošenjem netačnih i neprovjerenih informacija biti primorani da istinu zaštite sudskim putem, nakon koje će sredstva iz tužbe donirati u humanitarne svrhe.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

LJUTA NA MACU: Poslije J nema K

Zagrijava li nas dodatno crna odjeća u ljetnim mjesecima?