in

DADO POLUMENTA O NOVIM PJESMAMA I POVRATKU NA ESTRADU: Broj prijatelja mi se drastično smanjio

Slatka-Tajna.Eu

Dado Polumenta se vratio na scenu novom pjsmom „Kameleon“. Pjesma govori o tome koliko se važno radovati malim stvarima, a pjevač je nastavio pjevati o temama koje su mu bliske. Promijenio je svoj način života, povukao se iz javnosti, a kako je opisao, to je imalo uticaja na njegov život. Porodica mu je na prvom mjestu, a uskoro će postati otac po treći put.

Kockice se složile

Šta si radio u vrijeme korone?

-Prijao mi je odmor, jer sam zaista radio puno. Posvetio sam se trenizima, porodici, pisanju novih pjesama. Ne mogu reći da mi je te teško palo.

Nova pjesma „Kameleon“ govori o lažnim životima. Da li si opterećen Instagramom?

-Ne. Mislim da je taj lažni život-život kao kameleon, lažnog sjaja, kao tu na Balkanu. Samo rana na ranu. Stranci u istom stanu, smiju se samo na Instagramu. To su stihovi nove pjesme koji sve govore. Meni je to sve vještački, zamara me to poziranje i namještanje.

Zašto baš Mc Yanko?

-Slučajno smo se spojili. Čuo sam šta radi i momak je odličan. Nije nam trebalo puno vremena da se dogovorimo.

Kolika ti je supruga Ivona podrška u svemu što radiš?

-Od kada je ušla u moj život sve su mi se kockice poklopile. Iskreno, pola čovjekovog zadovoljstva i sreće zavisi od ljepše polovine i kada se to sve kompletira, stvari postanu onako kako treba.

Stiče se utisak da imaš savršen porodičan život. Da li je sve stvarno tako?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Iskreno, mislim da je još bolji od onoga što pokazujemo na društvenim mrežama, za razliku od dosta ljudi koje znamo. Veliki dio našeg privatnog života ne eksponiramo jer ja to ne volim. Trudim se da svoju privatnost zadržim za sebe i svoju dušu. Da se razumijemo, moja porodica i ja veoma skromno živimo i na to sam veoma ponosan. Poslije svega što sam prošao u životu, naučio sam da se radujem malim stvarima. Tu sam temu načeo u pjesmi „Gdje su sada svi“, a ova pjesma je neki nastavak.

Otkako si odlučio da vodiš miran život da li se broj tvojih prijatelja smanjio ili uvećao?

Nova energija

-Smanjio se i to drastično. Ne može čovjek da ima toliko prijatelja koliko sam ih ja imao u jeku popularnosti i lažne sreće. Međutim, uvijek sam želio da imam nekoliko pravih prijatelja. Moja porodica, supruga, djeca, otac, majka, sestre, pored njih mi ništa više ne treba. Za sreću je potrebno malo.

Muzičari duže od godinu dana nisu nastupali zbog pandemije koronavirusa. Kako si ti iskoristio tu pauzu?

-Spremao sam nove pjesme, spotove, ali sam uspio i da dovedem svoju liniju do željenog cilja. Osim toga, imao sam i više vremena za porodicu, budući da sam prethodnih deset godina puno radio. Sa novom energijom sam ušao u studio, napravio dva albuma i posvetio se maksimalno tom studijskom radu.

Ne žalim ni za čim

Da li ti danas nedostaje buran život kojim si živio prije nego što si se oženio Ivonom?

-Ne, jer sam prije živio 200 na sat i prošao sam sve što je trebalo da prođem. Sad kada sam osnovao porodicu, ne žalim ni za čim. Prija mi ovo stanje i mislim da ljudima može da bude dobro u životu samo ako se dobro organizuju.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pričamo sa Obradovićem, ali nije sve gotovo

KAO U ŠPICI SEZONE, GRAĐANI POHRLILI KA JUGU: Evo kako je danas bilo u Neumu (FOTO)