in

Bjelovarci se sutra bez najave mogu cijepiti Modernom

Slatka-Tajna.Eu

Epidemiološka situacija u Hrvatskoj je povoljna. Jučer su zabilježena 84 nova slučaja zaraze, jedna je osoba preminula.

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, četvrtina odraslog stanovništva završila je cijepljenje. U Bjelovaru je i danas do 14 sati organizirano cijepljenje na korzu. Sutra od 11 do 15 sati u Zavodu za javno zdravstvo građani se, također bez najave, mogu cijepiti Moderninim cjepivom.

Bjelovarsko-bilogorskog župana Marka Marušića cijepila je supruga.

– Supruga je liječnica, normalno da je njen poziv da pomaže ljudima, nije boljelo – kazao je Marušić, koji je pozvao sve sugrađane da se u što većem broju odazovu cijepljenju. 

Teško stanje u Brazilu

Brazil je postao druga zemlja koja je zabilježila više od pola milijuna preminulih od posljedica zaraze koronavirusom. Dosad je samo SAD imao veći broj umrlih u pandemiji. U Brazilu je zaraženo više od 17 milijuna 800 tisuća ljudi, a trenutačno se svakodnevno bilježi oko 80 tisuća novih slučajeva.

Brazilska je vlada od početka umanjivala ozbiljnost situacije i opirala se strogim ograničenjima, pozivajući se na ekonomske posljedice. U brojnim gradovima prosvjedovalo se protiv načina na koji vlasti upravljaju pandemijom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Karleuša u tangama zapalila instagram: Puca od se*sipila!

Bijeli kolač umjesto sladoleda je hit ljeta / Bljesak.info