in

TANJA SAVIĆ I DUŠAN JOVANČEVIĆ – NOVA EPIZODA: Ko je koga prvi ostavio?

Slatka-Tajna.Eu

Brak Tanje Savić je u žiži javnosti već duže vrijeme. Sukobi koji su se dešavali između nje i njenog supruga Dušana Jovančevića poznati su javnosti od starta. Od odlaska u Australiju do prekida muzičke karijere zbog porodice, pa sve do borbe za starateljstvo nad djecom, njih dvoje su konstantno imali prepirke, a sada je Drušan rješio da to promjeni. Naime, on je podnio papire za razvod braka.

– Predao sam papire za razvod. Vrijeme je da se ovo završi. Toliko od mene – kratko je prokomentarisao Dušan.

Tanja već mjesecima planira odlazak u Australiju po djecu. Zatim su dugo kružile priče da je sve ovo što se dešava samo dobar marketing pred izlazak nove pjesme, a ona se sve rijeđe oglašavala na društvenim mrežama.

Međutim, Tanja tvrdi drugačije. Ona tvrdi da je prije godinu dana podnijela zahtev za razvod braka od Dušana Jovančevića koji, kako kaže, ne može da prihvati da ga je ostavila te je zbog toga povrijeđen i mijenja priču.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nije on to uradio prvi, već ja. On je sad promijenio priču, počeo je da mi se ubacuje u razgovor sa djecom i govori: “Ja sam tebe ostavio, nisi ti mene“! Valjda je toliko povrijeđen da ne može da prihvati činjenicu da sam ja njega ostavila, da radim ovo što radim, vraćam djecu. Valjda ne može da podnese, pa da me „navede na svoju vodenicu“. Nije on ništa podnio, sve sam to ja podnela prva – rekla je ona.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pau Gasol predvodi Špance na OI u Tokiju

Sjajni Mađari stigli do boda protiv svjetskog šampiona