in

Mostarske studentice Poslovne informatike finalistice Vispakovog natjecanja / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentice druge godine multidisciplinarnog studija Poslovna informatika, koji djeluje u sklopu Univerziteta ”Džemal Bijedić” u Mostaru, odazvale su se na Inovation Challenge, natjecanje organizirano od strane Vispak d.d. Visoko povodom njihove 50. godišnjice postojanja

Vrijedne djevojke, Jasmina Husić, Nejra Pobrić, Adela Bašić i Nejra Macić su sa svojim mentorom, prof. dr. Veldinom Ovčinom, u sklopu predmeta marketing, osmislile i izradile marketing plan za ovu kompaniju, ali i došle na ideju snimanja dva kratka promotivna videa u čast Vispakovog rođendana.

Njihov kreativan rad je itekako primijećen i odabran kao jedan od najboljih, pa su djevojke pozvane na finalno natjecanje u Visoko. 

Njihov prvi promotivni video, inspiriran je Veležovim nevjerojatnim uspjehom nakon duge 33 godine, ali i Vispakovom najvećom zvijezdom i ogromnim mostarskim ćeifom – kavom. Zanimljiv spoj?

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuKroz drugi video se provlači motiv zlatnog pira, starijeg bračnog para koji slavi 50. godišnjicu, baš kao i Vispak.

Ovdje nastoje prikazati tradiciju i vrhunske domaće proizvode, koji zasigurno slade nepce svih nas još od malih nogu.

 Želimo svu sreću ambicioznim Mostarkama koje nestrpljivo očekuju proglašenje pobjednika!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rumunjska kroz Mehanizam EU-a donirala Srbiji 50.400 doza cjepiva AstraZeneca

Tri turske kompanije iz oblasti metaloprerade i prehrane započele poslovanje u BiH