in

Stigla vrućina u BiH: Narednih dana temperature do 36 stepeni

Slatka-Tajna.Eu

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas, 18. juna, u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

U drugoj polovini dana su mogući lokalni pljuskovi na području Hercegovine, u istočnim, centralnim i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16°C, na jugu zemlje do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 27 i 33°C.

U subotu, 19. juna, u našoj zemlji bit će sunčano prijepodne. Jači razvoj oblačnosti u drugoj polovini dana će usloviti jače pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17°C, na jugu zemlje do 21°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 33°C, na jugu zemlje do 35°C.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U Bosni i Hercegovini se u nedjelju, 20. juna, očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18°C, na jugu zemlje do 22°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36°C, saopćeno je iz FHMZBiH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NOVČANICE LETE NA SVE STRANE! Tea Tairović za refren dobila 5.000 evra.

Održan peti sastanak Pododbora za poljoprivredu i ribarstvo između EU i BiH