in

PRIJOVIĆKA RASPLAKALA SVE PRISUTNE NA PRIVATNOJ ZABAVI

Slatka-Tajna.Eu

Veliki broj pjevača uveliko se vratio nastupima, kako u diskotekama u Srbiji, tako i u regionu, a neki od traženijih su angažovani i na privatnim proslavama. Aleksandra Prijović bila je zadužena za atmosferu na 30. rođendanu košarkaša Nemanje Nedovića, u vikendici nadomak Beograda.
Sportista ulazaka u četvrtu deceniju proslavio je velikom žurkom, a za tu priliku je iznajmio kuću sa velikim dvorištem i bazenom van prijestonice, tik pored rijeke.

Osim prirode, ambijent je upotpunila i prelijepa dekoracija – veliki jastuci, bijeli baloni, lampioni, kao i ogledalo nasred dvorišta. Veliku pažnju privukla su i slova košarkaševog nadimka na zidu – “Neda”, pored kojeg je pisao i broj 30.

Dio atmosfere sa proslave zabilježio je kako Nedović, tako i njegovi gosti, a čini se da se svima najviše dopao nastup Aleksandre Prijović koju je po želji svoje supruge Mine Milutinović Nedović angažovao slavljenik.
Pjevačica je pjevala neke od svojih najvećih hitova, a košarkaša je, sudeći po objavama na Instagramu najviše pogodila njena duetska pjesma sa Sašom Matićem “Ko si ti” koju je pjevala u nekoliko navrata.

Ipak, njegovu suprugu su pogodile balade, a najemotivniji trenutak bio je kada je Prija sela sa njom pored bazena i zapjevala joj Cecinu pjesmu “Neću dugo”. Mina je tada zaplakala i spustila glavu.


Proslavi su prisustvovali i Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin, koja je objavila nekoliko snimaka sa proslave na Instagramu.
(express/espreso)

The post PRIJOVIĆKA RASPLAKALA SVE PRISUTNE NA PRIVATNOJ ZABAVI appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Njemački izvoz oružja snažno pao u 2020. / Bljesak.info

Nakon sramotnog snimka SNSD-a iz Facebooka se oglasili, kažu da će nastaviti uklanjati sadržaje koji šire mržnju