in

POSJETIO OMILJENI KAFIĆ DŽONA LENONA: Rade Šerbedžija u Liverpulu

Slatka-Tajna.Eu

Glumac Rade Šerbedžija trenutno boravi u Engleskoj, gdje u Londonu snima jednu televizijsku seriju sa Gerijem Oldmanom, koju producira “Apple”. Kako njegova ćerka živi u Liverpulu, on je iskoristio slobodno vrijeme i otputovao kod nje.

Šerbedžijina kćerka Milica je nedavno završila poznatu Muzičku akademiju LIPA koju je osnovao Pol Makartni i sada sa svojim kolegama vredno radi na svom prvom albumu, koji uskoro planira da objavi.

-Prošli smo jedno strašno vrijeme, godinu i po, skoro dvije, zaustavljenog života. Svi znamo kako nam je i šta je, u strahu, panici, u nečemu što nam se ništa prije nije dogodilo u životima. I sad nekako kao da život počinje ponovo, kao da počinju da se događaju stvari koje su se nekada događale, vrata su se otvorila…Evo ja u Londonu snimam sjajnu televizijsku seriju, producent je kompanija ‘Apple’ i to je prva njihova serija takve vrste, ozbiljna umjetnička. Glavna uloga je Gari Oldman, moj omiljeni glumac. Tu je i Kristin Skot Tomas, Džonatan Prajs i pomalo ja. Ponovo na cesti kojom sam krenuo 1992. godine u stranim filmovima- rekao je Šerbedžija.

On je posjetio i kafić u koji je nekad odlazio čuveni Džon Lenon

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Milica je izabrala baš ovu ulicu jer je ovde najčešće sam dolazio Džon Lenon. Mj kako je to izgledalo šezdesetih godina. Kažu da je on baš ovdje najčešće sjedio, u ovu napuštenu sobu. Živjeli, Milice“, rekao je on u snimku i nazdravio.

(Express/Nova)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ni Tim neće igrati na Olimpijskim igrama

Koja su najčešća zaposlenja žena u BiH?