in

Ovaj dio tijela žene ne vole na sebi, a muškarcima je najprivlačniji

Slatka-Tajna.Eu

Žene su često bez razloga kritične prema svom izgledu, a one dijelove tijela koje ne vole muškarcima se najviše sviđaju.

Mnoge žene sanjaju o dugim i mršavim nogama poput onih kakve imaju supermodeli. Uvjerene su da samo takve noge muškarcima izgledaju lijepo, ali varaju se.

To je potvrdilo i jedno online istraživanje provedeno na velikom uzorku muškaraca. Oni su imali zadatak otkriti koji dio ženskih nogu im je najzanimljiviji i kako bi po njima trebale izgledati savršene ženske noge.

Gotovo 80 posto ispitanika otkrilo je da obožava zaobljene i naglašene listove. Oni su im puno privlačniji od mršavih listova. Upravo je to dio nogu koji žene ne vole i često ga uporno skrivaju od pogleda.

Ništa manje kritične nismo ni prema svojim bedrima. Smatramo da su prevelika i “predebela”, ali muškarcima to ne smeta. Nešto manje od 50 posto ispitanih muškaraca kazalo je kako nema ništa seksipilnije od putenih bedara poput onih Jennifer Lopez.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Čak 32 posto izdvojilo je koljena kao najseksepilniji dio ženskih nogu, a nakon toga odmah dolaze listovi, koje bi žene rado smanjile.

Izvor: Zadovoljna.hr

(L. M.)

The post Ovaj dio tijela žene ne vole na sebi, a muškarcima je najprivlačniji appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Darja Softić Kadenić, kandidatkinja Naše stranke imenovana za novu ministricu pravde u Kantonu Sarajevo

Ni Tim neće igrati na Olimpijskim igrama