in

Novi trend koji osvaja žene: Kupaći kostimi s trakicama

Slatka-Tajna.Eu

Jedan trend ljetnih kupaćih kostima zavladao je Instagramom, a ako je suditi po tome vladat će i plažama. Ipak, mišljenja su podijeljena – jednima je seksi, drugima je ipak pomalo kontroverzan.  Zapravo, itekako privlači pozornost jer kao što su neke poznate zvijezde dokazale, ovaj trend kupaćih kostima ne ide samo uz margarite kraj bazena.

Jednako dobro prolazi s omiljenim blejzerom i koktelima na omiljenoj ljetnoj terasi. Trakice na gornjem dijelu bikinija koje omotaš oko struka stvaraju privlačan, zavodljiv izgled. Ovaj kupaći uspješno stvara iluziju tanjeg struka i lijepo oblikuje figuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Modeli kupaćeg kostima koji vizualno produžuju. Kim i Kourtney Kardashian prave su predvodnice trenda badića s trakicama – što zapravo ne čudi, obzirom na to da je klan Kardashian-Jenner isprobao svaki postojeći trend seksi kupaćih kostima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










I premda preplanuloj puti sve dobro stoji, ovaj trend pogotovo vrijedi isprobat, čak i ako je riječ samo o jednoj dobroj fotki za Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Ratajkowski bikini stoji kao skrojen po mjeri naglašavajući njezin seksepil. Ako je suditi po krojevima “omotani” bikini trend dolazi u raznim stilovima, od podebljanih i istaknutijih do suptilnijih.

Izvor:miss7

(Dž.S.)

The post Novi trend koji osvaja žene: Kupaći kostimi s trakicama appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Još jedna uspješna Bosanka: Jasmina Balta završila je Kraljevsku vazduhoplovnu akademiju u Velikoj Britaniji

Svjetski kup u raftingu u Banjaluci