in

NEMAM APETITA, GUBIM SNAGU I HVATAJU ME MUČNINE: Marija Kulić na kemoterapijama

Slatka-Tajna.Eu

Rijaliti zvijezda Marija Kulić već neko vrijeme vodi borbu sa tumorom limfne žlijezde. Iako je operisana prije dva mjeseca, ljekari su joj prepisali tri ciklusa kemoterapije i zračenje, pa Marija traži pomoć u alternativnoj medicini kako bi sve ovo lakše podnijela. Kako kaže, pije čajeve, čita molitve, a najteže joj je posle kemoterapija.

– Vjerujem ljekarima, znam šta me sve čeka i spremna sam psihički na to. Proces je dug, ali se nadam najboljem. Zasad se dobro držim i sve podnosim kako treba. Imam mučnine i povraćanje poslije kemoterapija, izgubim snagu, apetit, budem baš loše volje, ali se polako vratim u normalu. Slušam i raspitujem se za razna ljekovita bilja. Čujem šta je kome pomoglo, pa probam i ja. Sigurno neće da mi škodi, a ako pomogne, super. Uzimam ih kao čajeve, neke biljke stavljam i u obrok, za jačanje imuniteta. Za ovu moju bolest kažu sa svih strana da je najbolja kopriva. Koristim je na sve moguće načine. Takođe su dobri pelin, peršun, beli luk, kao i jezgra koštice šljive i kajsije. Sve se unosi sveže ili kao dodatak jelima. Svega se pridržavam, tako da neka nam je Bog u pomoći, u molitvama pronalazim snagu – kaže Marija.

Kulićeva dugo nije mogla da okusi hranu, a objasnila je i zbog čega. Inače, poseban motiv za borbu joj daju misli o njenoj porodici.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bukvalno ništa nisam mogla da jedem jer sam i krajnike operisala, pa idem na zračenja svaki dan. Zrači samo to mjesto gdje je bio tumor, ne oštećuju se druga tkiva. Slušam, pridržavam se svega, trudim se da budem jaka zbog sebe, Siniše koji takođe ima zračenja, ali i ićerki kojima smo još potrebni, baš kao i Miljani i unuku Željku – rekla je Kulićeva.

(Express/Telegraf)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hrvati i Česi podijelili bodove

POLITOLOG ZLATKO HADŽIDEDIĆ ZA ‘SB’: ‘Schmidta posmatram kao nekoga ko je došao da pomogne Draganu Čoviću u stvaranju trećeg entiteta…’