in

Lejdi Gaga smogla snage da progovori o silovanju: “Zlostavljana sam mjesecima”

Slatka-Tajna.Eu

Na internetu se pojavio snimak iz emisije “The me you can’t see” voditeljke Opre Vinfri, u kojoj je pop zvijezda ispričala detalje silovanja koje je doživjela kada je imala samo devetnaest godina.

„Producent mi je rekao – skini svoju odjeću, a ja sam rekla ne. Otišla sam iz studija, a oni su mi rekli da će spaliti svu moju muziku. I nisu prestali… nisu prestajali da me pitaju da se skinem, i ja sam se samo zamrzla. Čak ne mogu ni da se sjetim“, rekla je Lejdi Gaga na početku kroz suze.
„Neću reći njegovo ime. Razumijem MeToo pokret i razumijem da se ljudi osjećaju sigurnim dai zgovore ime svog zlostavljača, ali ja se ne osjećam. Ne želim da se ikada više susretnem sa tom osobom“, dodala je pop zvijezda.

Ona je takođe istakla da je u godinama koje su uslijedile, a zbog traume koju je proživjela, dobila hronične bolove u cijelom tijelu.

„Sistem je toliko opasan. Godinama kasnije sam otišla u bolnicu, a oni su me odveli na pregled kod psihijatra. Ja sam tražila pravog ljekara – pitala sam se šta će mi psihijatar kada me cijelo tijelo boli. Prvo me je boljelo cijelo tijelo, a onda ga nisam osjećala. Bilo mi je i užasno muka. Nedeljama i nedeljama sam se osjećala užasno. To je bio isti osjećaj kao kada me je moj zlostavljač ostavio trudnu s 19 godina ispred kuće mojih roditelja“, ispričala je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


„Bilo mi je muka, povraćala sam. Zlostavljana sam mjesecima. Bila sam zaključana u studiju mjesecima“, rekla je ona.

Nakon ovakvog priznanja navodi da joj nije cilj da izazove sažaljenje kod drugih, već da pomogne i podrži i druge žrtve ovakvog zloostavljanja koje isto tako šute kao što je i sama dugo tajila.
(Express/nova.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nuni se svađa sa četnikom (Omegle)

Mostar: Zapalio se Smart / Bljesak.info