in

Jelena Tomašević: Svi smo željni posla

Slatka-Tajna.Eu

 

Proteklog vikenda pevačica Jelena Tomašević pobegla je iz Beograda u Vrnjačku Banju kako bi prisustvovala otvaranju novog hotela. Za „Grand online“ je otkrila da obožava da dođe u popularnu banju i uživa u svim blagodetima, počev od čistog vazduha i izvorske vode.

Kako kaže, tu je odavno pronašla svoju oazu mira i savršen bed od stresa i obaveza, a čuvena banja budi joj i posebne emocije.

„Svakako me vezuju divne uspomene za Vrnjačku banju, ovdje sam imala i koncert prije sedam, osam godina. Bilo bi divno da se to ponovo desi“, rekla je Jelen i dodala da se nada da će se uskoro sve vratiti u normalu.
Iako je situacija sa koronavirusom dodatno usporila njen koncertni tempo, ističe da mora da ide dalje, te planira da svoju publiku uskoro obraduje i albumom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










„Biće divnih balada i pjesama za igranje. Već u junu idem u Skoplje, pa u julu u Prijedor, nadam se da će uskoro biti još koncerata, da će se uskoro sve vratiti u normalu. Svi smo željni posla, mi pjevači naročito, jedna čekamo da se vratimo našem poslu“, rekla je Jelena.

(Express/nova.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svjetski kup u raftingu u Banjaluci

Veliki rast broja zaraženih koronavirusom u Moskvi