in

Evo zašto je pukao brak Anđeline Džoli i prvog muža kom se ipak vratila nakon 24 godine

Slatka-Tajna.Eu

Bivši supružnici upoznali su se na snimanju filma “Hakeri” 1995. godine i brzo su se zaljubili

Američki glumac Džoni Li Miler ovih dana se našao u središtu pažnje nakon što je njegova bivša supruga, Anđelina Džoli viđena kako s bocom skupom vina ulazi u njegov stan, gdje su zajedno proveli veče.

– Bilo je čudno odmah se vjenčati, izgubila sam nekako identitet. Odjednom sam postala nečija žena, kao da sam izgubila polovinu sebe – objasnila je tada Anđelina
Naime, 48-godišnji glumac uslikan je dan nakon toga u ležernom izdanju, ali umornog lica, pa su mnogi zaključili da je iza njega bijesana noć, pogotovo nakon što je Anđelina viđena kako mu dolazi u posjetu. To je bilo dovoljno da počnu glasine o obnovljenoj romansi bivših supružnika koji su u braku bili od 1996. do 1999. godine.

Da se nešto ozbiljno događa, svjedoči i to da je nakon samostalne posjete Džoniju Anđelina sa sobom povela i sina Paksa kako bi se njih dvojica upoznali.

Bivši supružnici upoznali su se na snimanju filma “Hakeri” 1995. godine i brzo su se zaljubili, a Anđelina je u to vrijeme imala tek dvadesetak godina.

Njihovo vjenčanje važi kao jedno od najneobičnijih u holivudskoj istoriji jer se glumica umjesto u vjenčanici pojavila obučena u crnim kožnim pantalonama i beloj majici na kojoj je Džonijevo ime bilo ispisano njenom sopstvenom krvlju.

Objasnila je kako je to trebalo da predstavlja spremnost na žrtvu za ljubav i da je sama izvadila krv hirurškom iglom.
– To je vaš suprug, odnosno čovjek za kojeg ćete se uskoro udati. Možete se malo žrtvovati za njega kako biste sve učinili posebnijim – izjavila je za “New York Times”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










No nakon udaje ubrzo je priznala kako ima osjećaj da je izgubila svoj identitet.

– Bilo je čudno odmah se vjenčati, izgubila sam nekako identitet. Odjednom sam postala nečija žena, kao da sam izgubila polovinu sebe – objasnila je tada Anđelina.

Par se razdvojio 1997. godine navodno zbog prezauzetog poslovnog rasporeda, a 1999. godine i zvanično su okončali razvod, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Anđelina nikada nije krila žaljenje što nisu uspjeli da spase svoj brak.
– Džoni i ja se nikada nismo posvađali i nikada nismo povrijedili jedno drugo. Zaista sam željela da budem njegova supruga, zaista sam željela da mu se obavežem – rekla je za “Calgary Sun”.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Porodica Skočo poslije 40 godina dobila struju na jugu Hercegovine

BOTS – Trading Community |