in

SRBIJA BRUJI O LJUBAVNOJ AFERI ACE LUKASA I ANE SEVIĆ! Sonja mu je pravila jezive SCENE, a evo šta sad na sve kaže Darko Lazić

Slatka-Tajna.Eu

Pevač Aca Lukas u svojoj knjizi “Ovo sam ja” izneo je brojne pikanterije iz života, pa tako i iz braka sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović.

Kako je naveo, ona ga je pre nekoliko godina optužila da ju je prevario s jednom pevačicom, a navodno je u pitanju Ana Sević. Ovim povodom sada se oglasio i Anin bivši muž, pevač Darko Lazić.

– Auu, čuli ste za to? Na tu temu baš ništa neću da komentarišem – kratko je poručio šokirani Lazić.

Podsetimo, Lukas je opisao do detalja i kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

– Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu – napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

kurir.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Košarkašice Srbije poslije drame bolje od Italije

Smijenjen ministar koji negira genocid u Srebrenici