in

RAZVELA SE TREĆI PUT I ŠOKIRALA: Vedrana Rudan našla novog muža i udaje se za 16 godina mlađeg

Slatka-Tajna.Eu

-Da sam prije ulaska u prvi znala o braku ono što znam danas kad izlazim iz trećeg, nikad se ne bih udala. Previše love i živaca ulagala sam u promašene investicije. Biti nesretan sam bolje je nego biti nesretan udvoje- napisala je na svom blogu književnica, novinarka i blogerica Vedrana Rudan  potvrdivši da je njenom braku s advokatom Ljubišom Drageljevićem došao kraj. U skladnom braku proveli su 30 godina pa je mnoge odluka o razlazu poprilično iznenadila. Nakon što je otkrila zbog čega se odlučila razvesti, ali i najavila skorašnje vjenčanje sa 16 godina mlađim partnerom Rudan je putem društvenih mreža zamolila za privatnost u narednom periodu.

Na stranici Rudan.info otkrila je kako se od sada već bivšeg supruga odlučila rastati nakon što su zbog pandemije i lockdowna provodili 24 sata dnevno zajedno. Shvatila je tada da se njihovi interesi razlikuju. Nju zanimaju, kako piše, samo torbe, dok je njezin bivši suprug bio okupiran odlascima na preventivne zdravstvene preglede. Ona je obilazila trgovine, on privatne poliklinike.

-Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privjesak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popizdio je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvijek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: ‘Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čovječe! Umjesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama.  Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!’ Odselio je u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj-napisala je Vedrana na svom blogu pa mnoge iznenadila objavom vjenčanja koje će se održati idućeg utorka. Za svog budućeg muža čiji identitet skriva od javnosti kaže da je sasvim drugačiji čovjek od  bivšeg partnera. Mlađi je od nje 16 godina i pun je života. Zaljubili su se, kako je otkrila, u jednoj prodavaonici  u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Super je torba“, rekao je. Već me godinama nitko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kužite? Koja dobra baza. „Pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Otišli smo k njemu doma na piće, ostalo je povijest-otkrila je Rudan pa najavila vjenčanje koje će se u utorak održati u opatijskom parku pored crkve.
(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nizozemska dobila Austriju i obezbijedila osminu finala

Depay i Dumfries za pobjedu Nizozemske nad Austrijom