in

Mina Kostić : Grudi mi vise, zrela sam za remont!

Slatka-Tajna.Eu

Mina Kostić o estradnom trendu uljepšavanju kod plastičara. Pjevačica se sjetila riječi svog hirurga, koji joj je rekao da su silikonske grudi isto što i automobil, te da se menjaju kada imaš pare
Folk pjevačica Mina Kostić karijeru je počela 2000. godine i do 2005. snimila je tri studijska albuma, a sebe je pozicionirala kao jednu od najboljih pjevačica pop-folk muzike. Bez velikih skandala, ali sa specifičnom životnom pričom usvojene romske djevojčice privlačila je pažnju medija kako glasom tako i stasom. Sitna i dinamitna, što bi rekao naš narod, brzo je dobila nadimak „džepna Venera“. Komentarišući aktuelni trend plastičnih operacija na estradi, Mina se za Alo! dotakla i svojih odlazaka kod estetskih hirurga, pa naglasila da je na sebi radila samo grudi koje su već zrele za remont.

– Za mene se zna da imam silikonske grudi i ja to nikada nisam krila. Moraću uskoro da idem na remont jer je prošlo skoro 10 godina, pa su se malo opustile – rekla je pjevačica, pa se prisjetila riječi svog plastičara:

– Moj doktor je meni lijepo rekao, sa silikonima ti je isto kao i s autom, mijenjaš ih kada imaš love -objasnila je Mina.

Prokomentarisala je i trend neinvazivnih hirurških zahvata kojima njene koleginice popunjavaju bore, dižu jagodice i zatežu kapke kako bi imale čuvene mačkaste oči.

– Na sreću, imam prirodno kose oči, ali i da nemam, to nikad ne bih radila. Borice na čelu i oko očiju, čak i ova između obrva, uopšte mi ne smetaju. Nemam ništa protiv toga, ali na kraju sve liče jedna na drugu, a to mi smeta – sigurna u sebe govori Mina, koja i u petoj deceniji ima tijelo kao djevojčica.

S obzirom na to da se sve više njenih koleginica na društvenim mrežama i u javnosti hvali brendovima i skupim nakitom, pjevačica je i za to imala odgovor u svom stilu.

– Važno mi je da imam dobru torbu i kvalitetnu obuću, a ostalo mi nije bitno. Nosim narukvice od 300 dinara i minđuše od 600 koje uopšte ne izgledaju tako. I šta mi fali? – zaključila je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako tokom korone nije nastupala, Mina Kostić se pohvalila da je na Saboru narodne muzike zahvaljujući Hasanu Dudiću promovisala novu pjesmu koja je, uprkos lošem plasmanu, postala hit.

– Nije važan plasman na festivalu, meni je važno da je pjesma odlična i da se sluša. Pohvalile su je Zorica Brunclik i Ana Bekuta, a to je najveća nagrada – rekla je Kostićeva.

Duhovito je naglasila da je život čudan jer je na početku karijere pjevala „Razvedi se od nje“, a danas pjeva „Razvedena, razvedena“.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Krv Muhameda Selimovića spasila 400 života

Japan spreman da ublaži mjere pred Olimpijske igre