in

SENZACIJA! Mia pomirila Anabelu i Miljkovića: Luni beba riješila ranu i jedinu brigu

Slatka-Tajna.Eu

Nakon bajkovitog vjenčanja, nastavili su da se nižu lijepi trenuci u životu Lune Đogani, kćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Naime, ona se danas carskim rezom porodila. Sretni roditelji već ranije su odlučili da će djevojčici dati ime Mia.

– Sve je bilo kako treba. I Luna i dijete su super. Ona sada odmara – kazao je izvor blizak Luni.
Iz stana Lune i Marka već se čuje veselje. Porodice Đogani i Miljković slave dolazak na svijet njihove princeze.

Marko je imao želju da prisustvuje porodu, ali to mu nisu dozvolili iz Narodnog fronta zbog situacije sa korona virusom.
– Mi smo spremni da večeras proslavimo – rekao je Adam Đogani, Lunin brat, danas za srbijanske medije.

Inače, ime Mia potječe od italijanske reči „mia“ što znači „moja“. Savremena istraživanja su ukazala da se ime Mia može protumačiti i kao “jedinstvena”, “jedna”, “posebna osoba”, “gospodarica”, “princeza”. Svi ovi opisi dobro pristaju njihovoj princezi jer je, kako saznajemo učinila i riješila Luninu jedinu brigu i ranu – pomirila je njenu majku i njenog supruga. Čini se da je sad konačno sve na svom mjestu. Njih dvoje su se dogovorili da ne komentarišu ono što je bilo, kao ni da daju izjave jedno o drugom. Međutim, Anabela je već danas pohvalila Marka kao muža:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Divan je otac i muž, nisam morala ni o čemu da brinem”, kazala je novopečena baka.

 

Podsjetimo, nedavno su medije preplavile fotografije o tajnom vjenčanju Lune i Marka, koje se trebalo desiti mnogo prije, ali su prolongirali zbog kuma Save Radovića koji nije mogao da dođe iz Njemačke zbog pandemije. Savo i Marko su se sprijateljilji u Velikom bratu kad su svojevremo obojica učestvovali, a Savo je kasnije osvojio tadašnju voditeljicu ovog rijalitija Irinu Vukotić, koju je i oženio. Iz braka sa njom dobio je dijete, ali su se poslije nekoliko godina razveli. S druge Lunine strane, ljubavi koju su pratili milioni svjedočila je Jelena, dugogodišnja Lunina prijateljica.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sletio padobranom na teren pred meč Njemačka-Francuska

Incidenti počinjeni iz mržnje u BiH tokom 2020.