in

ODAO JE UČENIK: Nemanja Đurđević otkrio šta Jelena Karleuša radi na probama

Slatka-Tajna.Eu

Ti si neko ko u ovoj sezoni nije bio takmičar koji može da se poredi sa nekim ranijim učesnicima u “Zvezdama Granda”. Imao si originalne nastupe, unio si u takmičenje neke pjesme koje se ranije nisu pjevale… Jesi li uopšte u drugom dijelu aktuelne sezone, od jeseni 2020. očekivao uopšte da možeš do polufinala?

– Korona nas je malo pauzirala između drugog i trećeg kruga i imao sam dovoljno vremena da shvatim da je takmičenju potrebno nešto novo, novi fazon, nove pjesme koje nisu pjevane, tako da sam krenuo da tražim baš takve pjesme, a da ujedno idu uz mene i moju energiju. U drugom dijelu sezone pojavili su se novi takmičari i samim tim sam dobio veliku želju da se pokažem i dokažem u najboljem svjetlu, a znao sam da to mogu. Želio sam da publici pružim nešto drugačije što će im se svidjeti, da bih ostavio svoj pečat u takmičenju, i drago mi je da sam u tome uspio i stigao do polufinala.

Tebi je mentorka Jelena Karleuša. Kakav si utisak stekao o njoj dok ste pripremali nastupe? Postoji li neka simpatična anegdota sa proba?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










–Jelena je prije svega divna osoba, pruža mi jako veliku podršku i daje mi jako korisne savjete na kojima sam joj mnogo zahvalan. Jednom prilikom mi je rekla da je sa mnom najlakše raditi, jer nema tu puno posla, energije su nam se sklopile. Ima puno anegdota sa naših priprema kada je ona u pitanju. Uvijek nam priča kako moramo da smršamo, da radimo na sebi i onda dođe na probu i donese nam pune kese hrane.

(Express/Espreso.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kako se riješiti tamnih mrlja ispod pazuha

VMBiH UTVRDILO PRIJEDLOG SPORAZUMA O IZGRADNJI MOSTA PREKO RIJEKE TARE