in

JOVAN CVIJETIĆ CVELE NAKON RIJALITIJA: Kajem se zbog eksplicitnih fotografija

Slatka-Tajna.Eu

Jovan Cvijetić Cvele prvi put je učestvovao u rijalitiju. On je tamo proveo skoro devet mjeseci, a društvo mu je pravila djevojka Anja Todorović. Iako do sada nije bio poznata javna ličnost, nakon rijalitija se navikava na ono što mu je donijelo učešće. Priča o tome kako se snalazi na „slobodi“, te s kime se od zadrugara namjerava družiti.

Kako se snalaziš nakon rijalitija?

-Pokušavam da se stabiliziram, malo sam smireniji, sa svojima sam, sjedim, odmaram, nedostajali su mi i baš želim da provodim vrijeme sa njima, da ja ispričam njima i oni meni.

Da li ti nešto zamjeraju?

-Ne, apsolutno. Dao sam sve od sebe da budem miran i da se tamo ne nerviram. Naravno, bilo je ispada nekih. Na to nisam ponosan, ali moji roditelji i prijatelji jako dobro znaju ko sam i šta sam.

Da li si čuo da je tvoja djevojka Anja Todorović brinula što si bio napolju bez nje i ima li razloga za strah?

-Naravno da nije imala, čuo sam da se to plaši, ali ja sam u kući sve vrijeme, nigdje nisam izašao, ni u kafić, a kamoli neki klub. Ali dobro, priča se svašta. Oni znaju tamo da je ona malo labilna u nekim momentima, ako joj neko sa strane pusti neku bubu, ona zna da se primi bez obzira što sam joj pričao da na neke stvari ne reagira. Čini mi se da sad nije reagirala tako kao što je znala prije.

Da li je vaša veza ojačala nakon rijalitija?

-To je bilo veliko iskušenje za nas. Ja mislim da smo pokazali kako veza treba da funkcinira. Bilo je zaista trenutaka kada sam bio bijesan. Tamo pedeset pet ljudi priča u isti moment, savjetuju vas. Sve vas to unervozi i često kažete što ne mislite. Meni i Anji je bilo jako teško da izdržimo pritisak, ali posljednjih dana je bilo sve na svom mjestu.

Jesi li promijenio mišljenje o nekom zadrugaru nakon izlaska?

-Nisam, iskren da budem, ni gledao nešto detaljno ali sve ono što sam vidio tamo mi je i ostalo kada sam izašao napolje. Za sad je sve isto, ako budem malo detaljnije gledao, možda ću naći neke stvari.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako je protekao razgovor s Anjinim ocem?

-Moj utisak je da je bio prijatan, osjećam da se malo spustila lopta, a i Anja i ja smo u posljednja 2-3 mjeseca spustili loptu, pa mislim da je tako i s njima. Znam da se on oglašavao, nije mi sada ništa rekao, nismo detaljno pričali o tome, rekli smo da ćemo detaljno pričati kada ona izađe, odnosno ona će popričati sa svojima o svemu, ja sa svojima, pa ćemo ona i ja. Ja se nadam da će se stvari srediti. Boravak u rijalitiju tih 8-9 mjeseci nam je pomogao da ojačamo, sve što se dešavalo, najmanje neke sitnice koje neko radi, ja sam navikao da radim sa njom i čudno mi je sad kad nje nema i da zaspim.

Od koga je bila torta koja ti je stigla za rođendan, jer je odmah krenula priča da je to bio poklon od žene s kojom si je varao?

-Jesam, vidio sam da je nastao haos. To je bila torta od mog oca. Pričali su mi da se drugar bunio, nije htio to da pošalju, ispalo je kao da je neko drugi, ali dobro. Bilo je tada gusto, ali nije ništa u odnosu na sve druge situacije.

Kako si reagirao nakon eksplicitnih fotografija koje su objavljene u javnosti?

-Kajem se, naravno, tako nešto nije trebalo da se desi, ali ja sad to ne mogu da promijenim, otišlo je u medije i to je to! Još na početku sam se suočio s tim, vremenom sam se pomirio s tim, to je to. Ako se desi bilo šta još, to je moja greška.

Šta nakon rijalitija?

-Optičar sam po struci, tako da bi se volio time baviti. Međutim, oprobao bih se u raznim stvarima koje mi se ponude čak i kada je muzika u pitanju, s obzirom na to da sam se odlično pokazao na „Zadrugovizijama“. Rekli su mi da mogu biti solidan reper.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Đorđević novo pojačanje Igokee

Kipin – The digital business card on your smartphone