in

Marina Tucaković se pojavila bez perike i otvorila dušu – Ekspanzija.com

Slatka-Tajna.Eu

Autorica mnogih hitova Marina Tucaković otkrila je kakvo joj je zdravstveno stanje, te sumirala život i karijeru.

– Pišem, ali manje otkako sam se razboljela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poludodmor i odgovara – počinje Marina, koja se prvi put pojavila bez perike.

Ona je mnogo toga učinila i mnogima je pomogla.

– Nekako su oni uvijek zvali mene, ja sam jednostavno radila za ljude koji su to tražili od mene. Moj najveći uspjeh je to što sam uspjela bez obzira na sve hitove da podjednako uživam u tuđim tekstovima i pjesmama. Neki tekstovi mi se nekad učine mnogo bolji nego moji, eto na to sam ponosna. Od Gibonnija, Bajage, Bore, ”Dva dinara driže”, to je fenomenalan tekst – dodaje Marina.

Dugo se bori sa opakom bolešću, a sada otkriva kako se sada osjeća:

–Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, vidjet ćemo. Na ove promjene vremena se osjećam lošije, ali kad je ljepše vrijeme, ljepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lijekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomjerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvijek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gdje hoću, eto o tome maštam, da putujemo negdje daleko – zaključila je Marina.

Otkrila je i gdej se leijči, i da li je pogađa što je neke javne ličnosti ne pozovu.

– Liječim se ovde, na Institutu za onkologiju. Pogodi me često, ali ne bih da otkrivam ko su. Ali ljudi imaju pravo i da povrijede nekoga. Sve može! Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno – priča Tucakovićeva.

Otkrila je na koju pjesmu je naponosnija u svojoj bogatoj karijeri.

– Najponosnija sam na ”Kukavicu”, to je bilo baš genijalno, ponosna sam i na ”Što to biješe ljubav” – dodaje Tucakovićeva.

-Najzahtjevniji su bili Haris Džinović i Oliver Mandić. Hitovi postoje, ali niko ne može da zna šta će biti hit, krajnji sud daje publika – kaže ona.

Ovom prilikom otkrila je sa kim sa estrade se čuje privatno i ko zove da provjeri kako je:

– Prije su me svi zvali, a sad tu i tamo neko zove. Uvijek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović, to su djeca sa kojima sam ja malo radila, uvijek me pitaju kako sam, da li mi treba nešto i to me više raduje nego da mi traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima sa kojima sam radila.

Ovu pjesmu smatra za najvećim hitom u svojoj karijeri.

– “Zora je” od Nede Ukraden je imala evropsku karijeru, najviše smo zaradili od te pjesme. Ali da ne nabrajamo sad, ostat ćemo mjesec dana. ”Ostarit ću, neću znati”, meni to nije bilo ništa naročito, Futa me uvjeravao da je dobra i tako je i bilo – otkriva Marina.

Mnogo se spekuliše o njenoj autobiografiji, a evo šta ona kaže.

– Ne znam da li sam spremna za knjigu, nemam živaca. Dosta sam pisala – zaključila je Marina u “Premijera – Vikend specijalu”, prenosi Blic.

Please follow and like us:


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tri koraka koja će vam pomoći da otopite više kalorija

Ðere eliminisan na startu turnira u Kvinsu