in

Kluž favorit, ali nema predaje

Slatka-Tajna.Eu

Kluž je favorit, rekao je Marko Maksimović trener Borca komentarišući danas u Nionu obavljeni žrijeb 1. kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona.

Utakmica prvog kola kvalifikacija su 6. i 7. jula, a revanši 13. i 14. jula. Prvi meč Borca i Kluža je u Rumuniji, a revanš u Banjaluci.

“Ne možemo biti zadovoljni kada izvučemo Kluž, ali šta je tu je. Znali smo da je teško očekivati neku slabu ili lošu ekipu, a mi smo dobili definitivno jednu od najtežih mogućih. Nismo imali sreće, idemo dalje i treba se spremiti najbolje što možemo. Ne spremamo se mi samo za Evropu, spremamo se i za domaće prvenstvo”, kazao je Maksimović.

Rumunima je prepustio ulogu favorita, ali to ne znači da su se Banjalučani unaprijed predali.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Kluž je u ovom dvomeču apsolutni favorit, ali nama niko ne može uskratiti pravo da pružimo najbolje što možemo i pokušamo napraviti nešto. Prvu utakmicu igramo u gostima, ali to nije neka prednost. Tu pravila nema, sami je početak sezone i niko definitivno ne može biti u idealnoj formi ili u značajnoj prednosti bez obzira da li igra kući ili u gostima. Što se tiče nas u momentu kada igramo protiv tako jake ekipe, apsolutno je nebitno gdje je prvi meč”, smatra Maksimović.

Parovi prvog kola kvalifikacija:

Fola – Linkoln Slovan – Šamrok Rovers Malme – Riga Bodo/Glimt – Legija Konah Ki – Alaškert Helsinki – Budućnost Kluž – Borac Škendija – Mura Teuta – Šerif Tiraspol Dinamo Tbilisi – Nefči Makabi Haifa – Kairat Ludogorec – Šahtjor Soligorsk Ferencvaroš – pobjednik preliminarne runde Žalgiris – Linfild Floran – Hibernijans Dinamo Zagreb – Valur


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

CMC festival vratio publiku u Vodice! – Hayat Production

DNEVNI IZVJEŠTAJ ZA BiH: Veliki broj testiranih, 29 novozaraženih